hvala kurcu da je i taj horror završio
i nek stave milana legendu![]()
Raspravljate o temi Zadnja emisija Kunolovca u Showbiz forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Milan kaze da je Sanader prosao radi psihickog oporavka zbog smrti Michaela Jacksona i zbog izgubljene oklade golf partije sa ...
hvala kurcu da je i taj horror završio
i nek stave milana legendu![]()
You can run on for a long time
Run on for a long time, run on for a long time
Sooner or later God'll cut you down
Sooner or later God'll cut you down
ček zbilja? gotovo? o da sam i to napokon dočekala, još da maknu i onaj tarot shit, gdje bi nam kraj bio![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
konačno i sva ta sr*** maknuli
NJET DOBRO
Maknuli Kunolovac i stavili tarot. Sada se niko ne buni, jer ti što su se bunili sada imaju nekog da im kaže da će uspjeti u životu. A kada im dođe poveći račun za telefon, opet će biti jadni, pa će opet zvati tarot da pitaju dali će dobit povišicu.
ma ja ne znam... meni je to sve totalno glupo. Ja ne znam tko uopce gleda TV u 2 ili 3 ujutro pa ide zvati taj tarot ili onaj Kunolovac. Mislim čim su tamo znači da ljudi zovu, ali pa koliko očajan i naivan moraš biti (da ne kažem neku težu riječ) da u 2 ujutro zoveš te gluposti?
Steta sto su ukinuli kunolovac i Novu Lovu, to su bile tako dobre poucne emisije, mogucnost zarade, smrc...
.
.
.
.
.
.
Tragedija je za pravnu drzavu sto sto sranye od papilove nije ukinuto vec nakon prve emisije