| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi antivirus u Tehnologija i Tehnika forumu; Iz iskustva, koji antivirusni program se pokazao najbolji, ali da ujedno što manje usporava rad kompa???? Ja imam aktiviran Avast ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-04 Lokacija: agram south
Poruka: 99
![]() ![]() | antivirus Iz iskustva, koji antivirusni program se pokazao najbolji, ali da ujedno što manje usporava rad kompa???? Ja imam aktiviran Avast home edition,osjetljivost na normali, zadovoljan sam njegovom kvalitetom, ali imam osjećaj da dosta usporava otvaranje fileova i programa. Prije sam imao Norton, ali on je tek bio katastroga posebno za MS Office. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: antivirus Kirstijane Avast je namjenjen samo prepoznavanju virusa, i jako teško ih otklanja, a što se tiče Bitdefendera ja sam ga malo koristio i ne valja... previše propušta. Ni po testovima nije bogzna šta a ni korisnici nisu zadovoljni. Kod njega ti je jedino što je dobro izreklamiran zato je tako poznat... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-04 Lokacija: agram south
Poruka: 99
![]() ![]() | Re: antivirus Svi tetsovi i sve pohvale upucuju na NOD32, jedino što ej kod njega bed, da nije besplatan ni u kojoj varijanti. Čuo sma da postoji varijanta za izbunariti na neku foru s datumima???? |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: antivirus Citat:
ja imam tu verziju pa ako ima zainteresiranih mogu staviti progy tu.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: antivirus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Antivirusni programi | Johnie-Bravo | Sigurnost | 86 | 02-03-08 17:08 |
| Norton AntiVirus 2006 2-yr Subscription ** budite brzi !** | Slider | Recycle Bin | 0 | 20-11-05 22:44 |
| Norton AntiVirus live update for 100 years!!!!!!!!!!! | Johnie-Bravo | Recycle Bin | 0 | 16-11-05 16:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:10.

I ja sam jedan od njih...