Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Sigurnost
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Sigurnost Raspravljate o temi antivirus u Tehnologija i Tehnika forumu; Iz iskustva, koji antivirusni program se pokazao najbolji, ali da ujedno što manje usporava rad kompa???? Ja imam aktiviran Avast ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-08-05, 14:45   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-02-04
Poruka: 99
Tuborg se izdvaja iz maseTuborg se izdvaja iz mase
antivirus

Iz iskustva, koji antivirusni program se pokazao najbolji, ali da ujedno što manje usporava rad kompa???? Ja imam aktiviran Avast home edition,osjetljivost na normali, zadovoljan sam njegovom kvalitetom, ali imam osjećaj da dosta usporava otvaranje fileova i programa. Prije sam imao Norton, ali on je tek bio katastroga posebno za MS Office.
Tuborg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-08-05, 15:48   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: antivirus

meni je isto nekako avast home edition najbolji, dobar ti je još bitdefender
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-08-05, 18:07   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,603
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi

nod 32 koristim ga već dugo i prezadovoljan sam1
imam nod sa crack-om pa ako hočete pošaljem ga...
Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-08-05, 18:25   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 19
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

NOD32 je najbolji po svim testovima a i korisnici koji su probali NOD32 nikad nisu ni pomišljali da ga promijene... I ja sam jedan od njih...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-08-05, 18:27   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Kirstijane Avast je namjenjen samo prepoznavanju virusa, i jako teško ih otklanja, a što se tiče Bitdefendera ja sam ga malo koristio i ne valja... previše propušta. Ni po testovima nije bogzna šta a ni korisnici nisu zadovoljni. Kod njega ti je jedino što je dobro izreklamiran zato je tako poznat...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-08-05, 19:02   #6 (permalink)
Regularni forumas

Svi tetsovi i sve pohvale upucuju na NOD32, jedino što ej kod njega bed, da nije besplatan ni u kojoj varijanti. Čuo sma da postoji varijanta za izbunariti na neku foru s datumima????
Tuborg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-08-05, 22:48   #7 (permalink)
V.I.P. Član

Ima nekakav crack i onda uzimaš updateove kad god hoćeš, a možeš i automatski. I ne gnjave te nikakve poruke...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-08-05, 07:18   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,603
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi

Citat:
Gogy je napisao:
Ima nekakav crack i onda uzimaš updateove kad god hoćeš, a možeš i automatski. I ne gnjave te nikakve poruke...

ja imam tu verziju pa ako ima zainteresiranih mogu staviti progy tu....
Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-08-05, 11:36   #9 (permalink)
V.I.P. Član

Ne možeš tu ali možeš na rapidshare da si ljudi uzmu. Ja imam već...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-08-05, 13:09   #10 (permalink)
Regularni forumas

Ajde ako netko ima za download neka pomogne ostalima i sa objašnjenjima. Koliko sam vidio zadnja verzija nod32 2.50.25...????

Inače postoji i hrvatska jezična varijanta.
Tuborg je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: antivirus

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Antivirusni programi Johnie-Bravo Sigurnost 86 02-03-08 17:08
Norton AntiVirus 2006 2-yr Subscription ** budite brzi !** Slider Recycle Bin 0 20-11-05 22:44
Norton AntiVirus live update for 100 years!!!!!!!!!!! Johnie-Bravo Recycle Bin 0 16-11-05 16:09

Trenutno vrijeme na forumu: 16:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103