| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi antivirus u Tehnologija i Tehnika forumu; ajde stavite na rapidshare nod32 zadnju verziju sa crackom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: antivirus Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-04 Lokacija: agram south
Poruka: 99
![]() ![]() | Re: antivirus fala za ovaj download...zlata vrijedi... PS. Svi hvale NOD32 i kažu da je neusporedivo bolji od skoro bilo kojeg drugog antivirusnog programa, jučer kada sam ga instalirao pokušao sam ga testirati, dok je u isto vrijeme bio upaljen i Avast. Na stranice koje su inače pune sranja NOD nije uopće reagirao, dok je Avast digao cijlu uzbunu????! Nije mi isto jasno zašto zaštićene failove ili password zipovane ne može scanirati i ne daje mogućnost bez obzira što ej pronašao malware da se brišu nego samo leave opciju?? |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: antivirus Citat:
Može skenirati šifrirane zip arhive...BTW ako ga on ne može očistiti obrišeš zaraženi fajl ručno!
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-04 Lokacija: agram south
Poruka: 99
![]() ![]() | Re: antivirus A majko mila!!! Pretpostavio sam da možda jedans drugim ne idu, ali da je zlatno pravilo samo jedan na kompu to nisam znao, iskreno!Uglavnom svi nešto pametuju,a niko nešto konkretno da kaže! Care, fala na savjetu! |
| | |
![]() |
| Tagovi: antivirus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Antivirusni programi | Johnie-Bravo | Sigurnost | 132 | 11-08-08 18:37 |
| Norton AntiVirus 2006 2-yr Subscription ** budite brzi !** | Slider | Recycle Bin | 0 | 20-11-05 23:44 |
| Norton AntiVirus live update for 100 years!!!!!!!!!!! | Johnie-Bravo | Recycle Bin | 0 | 16-11-05 17:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:38.

Može skenirati šifrirane zip arhive...
A majko mila!!! Pretpostavio sam da možda jedans drugim ne idu, ali da je zlatno pravilo samo jedan na kompu to nisam znao, iskreno!