meni je isto nekako avast home edition najbolji, dobar ti je još bitdefender
Raspravljate o temi Antivirus u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Iz iskustva, koji antivirusni program se pokazao najbolji, ali da ujedno što manje usporava rad kompa???? Ja imam aktiviran Avast ...
meni je isto nekako avast home edition najbolji, dobar ti je još bitdefender
nod 32 koristim ga već dugo i prezadovoljan sam1
imam nod sa crack-om pa ako hočete pošaljem ga...![]()
![]()
NOD32 je najbolji po svim testovima a i korisnici koji su probali NOD32 nikad nisu ni pomišljali da ga promijene...I ja sam jedan od njih...
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
Kirstijane Avast je namjenjen samo prepoznavanju virusa, i jako teško ih otklanja, a što se tiče Bitdefendera ja sam ga malo koristio i ne valja... previše propušta. Ni po testovima nije bogzna šta a ni korisnici nisu zadovoljni. Kod njega ti je jedino što je dobro izreklamiran zato je tako poznat...
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
Svi tetsovi i sve pohvale upucuju na NOD32, jedino što ej kod njega bed, da nije besplatan ni u kojoj varijanti. Čuo sma da postoji varijanta za izbunariti na neku foru s datumima????
Ima nekakav crack i onda uzimaš updateove kad god hoćeš, a možeš i automatski. I ne gnjave te nikakve poruke...
Radar404 <- moj blog
Gogy je napisao:
Ima nekakav crack i onda uzimaš updateove kad god hoćeš, a možeš i automatski. I ne gnjave te nikakve poruke...
ja imam tu verziju pa ako ima zainteresiranih mogu staviti progy tu....![]()
Ne možeš tu ali možeš na rapidshare da si ljudi uzmu. Ja imam već...
Radar404 <- moj blog
Ajde ako netko ima za download neka pomogne ostalima i sa objašnjenjima. Koliko sam vidio zadnja verzija nod32 2.50.25...????![]()
Inače postoji i hrvatska jezična varijanta.