| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi antivirusna zastita u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: origigi Imam ja kaspersky 7. i? kakav je? razlike? prednosti?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 996
![]() | Re: antivirusna zastita Citat:
Za sad sam zadovoljan, antivirusna i antispyware zaštita su objedinjene, tako da nema potrebe za dodatnim antispyware programom, ugrađeni firewall radi svoj posao i moguće ga je konfigurirati da automatski djeluje, ali i da korisnik ručno odlučuje kojim programima će dopustiti komunikaciju sa Netom, postoji i antispam modul koji se fino integrira u Office Outlook 2003 i 2007, u svakom slučaju, kad izađe puna verzija, bit će to jedan od najboljih proizvoda na tržištu. Što je najvažnije, ne opterećuje resurse računala i ne stvara probleme, čak ni u beta verziji.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Banned | Re: antivirusna zastita Citat:
| |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-07 Lokacija: Negdje
Poruka: 79
![]() | Re: antivirusna zastita Citat:
mogu mu dati link za download. Zadnji Uredio origigi : 27-07-07 u 11:32. | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-02-07 Godina: 29
Poruka: 19
![]() | Re: antivirusna zastita Društvo imam jedno pitanjce! Koristim NOD32 2.7 i kad ga pokrenem da skenira pronađe mi nekog trojana (Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\QDVBM13E\go4movs[1] is infected with trojan JS/TrojanDownloader) i neda ga izbrisati tj. očistiti. Sad pitanjce, dobi sam informaciju da ga treba dobro podesiti i da je u tom kvaka, da li ima tko postavke za pravilno podešavanje i zašto dok ga pronađe piše da se ostavi, a ne nudi opciju brisanja ili čišćenja?
__________________ i onda ne'š pil, vražju mater ne'š pil! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 996
![]() | Re: antivirusna zastita Taj fajl se nalazi unutar arhive, zato ga NOD ne može očistiti. Pronađi i izbriši sam taj fajl, ili još bolje, sve šta nađeš u folderu Content.IE5
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
![]() |
| Tagovi: antivirusna, zastita |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:05.