| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Antivirusni program u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako kad sam kupila komp imala SPY SWEPER međutim koga god od frendova pitala niko nije imao pojma pa ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 33
Poruka: 113
![]() | Antivirusni program Ovako kad sam kupila komp imala SPY SWEPER međutim koga god od frendova pitala niko nije imao pojma pa ja instalirala norton i bilo je sve o.k. međutim kako je ostao i spy sweper njega deinstalirala a norton je bio sa drajvera i čorak sada mi javlja da 14.4 prestaje djelovanje i sada ću ostat bez .Dajte mi savjet koji i gdje da skinem neki pouzdan,unaprijed vam hvala. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Antivirusni program Spy Sweer nije anti-virus, to je protiv spyware-a. Od Nortona bježi ko od vraga ... Protiv spyware-a: The home of Spybot-S&D! Tucows Downloads - Ad-aware SE Build 1.06 See Home Page Software AVG Free Advisor: AVG Anti-Spyware Free Anti virus: AVG Free Advisor: AVG Anti-Virus Free Free antivirus - avast! 4 Home Edition Download ovo su sve BESPLATNI alati ... ako ima još pitanja, samo reci ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned | Re: Antivirusni program gle .. ima boljih, naravno ... ali ovo kaj sam ti dao je legalno. uvijek možeš naći druge stavri, samo to se ne može baš objavit ... od besplatnih programa ovo je najbolje ... a od Nortona je sve bolje ![]() imaš PM ak nekaj treba objasnit oko instalacije ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: antivirusni, program |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:11.