| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Antivirusni programi u Tehnologija i Tehnika forumu; znam da nije ali se iživljava na meni kao da je.. Citat: Pravi autor: tzukius ne... kompjuter nije živo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-08 Godina: 32
Poruka: 140
![]() | znam da nije ali se iživljava na meni kao da je.. Citat:
a kada kliknem ctrl-alt-delništa se ne događa pješčani sat se vrti i nestane i to je to... Znam da ti ovo debilno zvuči jer se kužiš u kompove a meni su nužno zlo... ![]()
__________________ Neko to od gore vidi sve... Zadnji Uredio sahasa : 01-08-08 u 10:02. | |
| | |
| | #112 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Antivirusni programi Citat:
![]() jednostvane upute za screenshot: 1.pritisni Prt Scr (print screen) tipku kad ti se pojavi poruka 2.idi u Paint i tamo stisni Ctrl+V 3. u Paintu idi na File-> Save as i poslje toga uploadaj na imageshack.us screnshot napraviti lako, pitaj me kako ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| | |
| | #113 (permalink) |
![]() | Re: Antivirusni programi ne otvara Paint niti IrfanView, stavila sam u Word kao Web stranicu ![]() A ono zadnje,znaš niti to ne znam kako staviti da ti to vidiš ![]()
__________________ Neko to od gore vidi sve... |
| | |
| | #114 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Antivirusni programi Citat:
probaj sljedeće...kažu da se neki virusi (i adware-i tkđ.) otvaraju tek krajem dizanja windowsa i da je često učinkovita metoda skeniranja kompjutera u safe modu windowsa u safe mod ulaziš sa tipkom F8 ali ne odmah nakon paljenja kompa nego nekoliko sekundi nakon toga (kad ti se promjeni slika) ... u njemu onda pokreni neki od ovih programa i možda ti uspije obrisati
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| | |
| | #115 (permalink) | |
![]() | Stari,specifičan sam ti slučaj, a zamisli radim na faksu ![]() Odustajem,od danas sam na godišnjem umjesto da uživam ja šizim zbog ovog ljigavca prokletog.. Kada se vratim s godišnjeg bude mi to netko s faksa sredio.. U svakom slučaju malo sam manje ljuta uljepšao si mi večer bar mi pokušavajući pomoći tnx![]() Citat:
![]()
__________________ Neko to od gore vidi sve... Zadnji Uredio sahasa : 01-08-08 u 10:02. | |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Antivirusni programi tzukiuse tea ti je lijepo rekla da ga je instalirala sad je on program koji ima odobrenje da bude u kompu treba joj nešta s čim će mjenjati dozvole ovaj vražji adware je svojim procesima dao visoki prioritet zato joj smrzava komp mora ga obrisati u downloaded filesima u internet temporeri files zatim deinstalirati vjerojatnost da ovo uspije je mala i za puno bolje softveraše od nas dvojice
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #118 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Antivirusni programi rješit ćemo mi to... jesi probala safe mod? maslow... jel ti misliš na onaj user permissions u visti? ak je Administrator user onda ga može obrisati.. .jedino ako joj on automatik oduzme taj permission pa se pojavljuje ona poruka, u što sumnjam jel možeš ti tea napisat kaj ti on TOČNO veli u poruci pa da po tome na googlu nađemo rješenje? p.s. na kojem faksu radiš?
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #119 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Antivirusni programi Citat:
No može se napraviti sljedece! Koliko vidim skoro nista ne možes pokrenuti! Može biti da si stavila preveliko protection level pa ti adaware javlja za sve promjene u registryju i smatra ih potencijalno opasnima odnosno traži da ih ti sama odobris! No to se može iskljuciti a koliko vidim da nisi bas vjesta sa racunalom preporucio bih ti deinstalaciju svih trenutnih antivirusa, antispywarea i slicnih programa sa Your Uninstallerom 2008 u kojem bi stavila march level na average da pocisti sve sto programi ostavljaju u registryju od svojih tragova! Te onda probaj restartat komp i vidjeti sto se dogadja i onda instalat kombinaciju avasta sa threatfireom i xoftspyem te procesljat komp sa svakim od te trojice! Može biti da si blokala ove programe sa firewallom pa se ne mogu otvorit! Screenshot bi puno pomogao!
__________________ ...it is a good day to die, and the day isn't over yet... | |
| | |
| | #120 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Antivirusni programi Pusti screenšotove i ljude koji filozofiraju i ne predlažu konkretna rješenja. Jednostavno downladiraj ovu altaku: UBCD for Windows @tzikius - a ti joj možeš objasniti kako da si boota cd.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
![]() |
| Tagovi: antivirusni, programi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Dijagnostički programi - vrste, namjena, mogućnosti, norton utilites, sandra, aida | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:30 |
| Dijagnostički Programi | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:19 |
| Struktura Dos-a | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:12 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:30.

a kada kliknem ctrl-alt-del

tnx