| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Antivirusni programi u Tehnologija i Tehnika forumu; Da Ultimate boot cd je odlična stvar za onoga ko se zna koristiti tim svim alatima. Jedino što može ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #132 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Antivirusni programi Prijašnja (originalna) verzija UBCD koristila je sučelje i komande slične dos-u. Trebalo je dobro poručiti problem te u help file-u pronaći komande za rješavanje problema. UBCD for windows je zapravo Live Cd koji je napravljen u PEbulder-u. Svi programi i dijagnostički alati se loadaju u ram, te se jednostavno prikažu kao windows GUI na koji je svaki korsnik već naviknuo. Dakle da bismo npr. provjerili viruse napravimo dvostruki klik - > pa scan. Ne vidim zašto bi to bilo komplicirano... UBCD for Windows
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #133 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-08 Godina: 32
Poruka: 140
![]() | Re: Antivirusni programi joj ljudi SVAKA VAM ČAST!!! Stvarno se trudite i dok sam čitala vaše poruke svaku treću riječ sam skužila ![]() Sve sam sredila,sada sam na godišnjem ali moj administrator na faksu se sažalio nad mojom bijednom sudboinom i totalnim neznanjem,pa će mi to srediti.. Ja sam mislila kako je to jednostavno ( nekome je) da ću preko Foruma to rješiti ali ćorak. Još sam malo prćkala po kompu pa sam totalka sve upropastila sve mi se zablokiralo.. ![]() Pusa svima s mora PRAVI STE!!! ![]()
__________________ Neko to od gore vidi sve... |
| | |
![]() |
| Tagovi: antivirusni, programi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Dijagnostički programi - vrste, namjena, mogućnosti, norton utilites, sandra, aida | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:30 |
| Dijagnostički Programi | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:19 |
| Struktura Dos-a | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:12 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:19.