| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Antivirusni programi u Tehnologija i Tehnika forumu; za jedno poduzeće koje mora imati original nije puno. kad usporediš s mogućom kaznom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Banned | Citat:
kod svakog moraš.... nemoj mislit da je drugačije.... firma mora imat legalan software.... jedino sranje je kaj da kupiš komp za radit nekom dizajenru ti treba oko 5-6 hiljada kuna za stvarno dobru mašinu.... software te košta barem 20-30 hiljada.... ono kaj poštenom dizajneru treba... ne dao bog pa da imaš i 3D u ponudi i slično..... | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| V.I.P. Član | I još sam čuo da kao studenti imaju neki popust ili tako nešto...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ima, kod nas na faksu, mislim da je 50% na hrv. verziju.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vidim ja, real time scanner uzima 10 M, a još i njegov kernel 4, a ja iovako kratak sa memorijom. Istina, to nije NOD kriv, nego ja...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-05-05
Poruka: 128
![]() | Norton je stvarno poznat po tome da guta puno resursa. A par puta kad sam ga probao maknuti sa PC-a završilo je poznatom naredbom format c:... Nod32 je svarno OK, AVG ako želite nešto besplatno,ali po meni je najbolji (nažalost i najskuplji) Trend Micro PC Cillin. |
| | |
![]() |
| Tagovi: antivirusni, programi |
« Savjet
|
Forum network ban..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Dijagnostički programi - vrste, namjena, mogućnosti, norton utilites, sandra, aida | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:30 |
| Dijagnostički Programi | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:19 |
| Struktura Dos-a | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:12 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:13.

---ex moderator---