| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Antivirusni programi u Tehnologija i Tehnika forumu; Ima tko možda deep freze. Meni se to čini kao najbolje rješenje za viruse. Instalira... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Zagorje. Novi Marof Godina: 19
Poruka: 214
![]() | Ima tko možda deep freze. Meni se to čini kao najbolje rješenje za viruse. Instaliraš service pack 2 da te ne muče blaster, sasser i ta sranja i nemaš problema. Ja trenutno ne koristim niti jedan antivirus. Imam instaliran windows 98 s kojim idem na internet dok si ne nabavim freza. Zadnji Uredio Pofuk Robert : 21-11-05 u 21:25. |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Banned | Citat:
loše | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Zagorje. Novi Marof Godina: 19
Poruka: 214
![]() | Citat:
Zadnji Uredio Pofuk Robert : 21-11-05 u 22:49. | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Banned | Citat:
daj pliz pokreni adaware ili spybot i copy-paste rezultate..... 50 kuna da će biti zanimljivo ![]() (nije klada pošto se da namjestit rezultate) | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Regularni forumas | Citat:
!!!!
__________________ *********************** ICQ#243-136-464 & GmailTalk ![]() * Be yourself no matter what they say ..* | |
| | |
![]() |
| Tagovi: antivirusni, programi |
« Savjet
|
Forum network ban..... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Dijagnostički programi - vrste, namjena, mogućnosti, norton utilites, sandra, aida | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:30 |
| Dijagnostički Programi | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:19 |
| Struktura Dos-a | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:12 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:13.