| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Antivirusni programi u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Cudomix pa bolje da jednom budes bolestan nego ni jednom,to znaci da nesto nije u redu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Antivirusni programi Bez komentara
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Antivirusni programi Da sam ostao bez riječi napisao bi to, ja sam napiso bez komentara jer ne želim kometirat tu glupost koju si napiso
| |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-12-07 Lokacija: Iz Like Godina: 20
Poruka: 335
![]() | Re: Antivirusni programi stari moj,vidim ja da ti pojma nemas o virusima...ja nemam virusa na kompjuteru,a i kad dodje najbolje je odma napraviti system restore ili format,ovako ga antivirusni mozda ne nadje a napravi u tom roku stete |
| | |
| | #65 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Antivirusni programi Dobro, očito si došo na forum se pravit pametan i vodit neku svađu koju od mene neš dobit, zato doviđenja prijatelju, živ bio i oženio se ![]() A i tvoje crvene kockice govore same od sebe
| |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,585
![]() | Re: Antivirusni programi Citat:
![]() ![]() ![]() dobro,banan je pa ovakve gluposti više nečemo slušati. što se tiče av programa,ja koristim već godinu dana avg i dosad nisam imao problema.
__________________ Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu | |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Antivirusni programi Citat:
NOD ![]()
__________________ if ju vont tu bi maj frend put maj dik in yor hend movit left muvit rajt play vit mi evri dej | |
| | |
| | #70 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Antivirusni programi A meni je to trajalo malo više od 4-5 dana tako da sam sad stavio anti vir a i na mozillu sam stavio te neke addon programe pa nema brige ![]() ![]()
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: antivirusni, programi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Dijagnostički programi - vrste, namjena, mogućnosti, norton utilites, sandra, aida | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:30 |
| Dijagnostički Programi | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:19 |
| Struktura Dos-a | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:12 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:48.