Nije zaraženo... to samo obavještava sistem da su napravljene izmjene neke (prilikom updateanja windowsa ili nešto slično)
Raspravljate o temi Da li mi je PC zaražen virusom? (AVG Antivirus) u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Koristim AVG Antivirus program (free edition) i scaniram si svaki drugi dan comp na eventualne viruse. Od 18.02. mi se ...
Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru.
Nije zaraženo... to samo obavještava sistem da su napravljene izmjene neke (prilikom updateanja windowsa ili nešto slično)
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
Hvala Gogy, legendo!!![]()
zakaj tak često skeniranje? ja bi poludio s tolko skeniranja ...
ma šta ja znam, tako mi je u optionsima automatski postavljeno od kada sam ga skinuo.
u biti je dovoljno 1 x u dva tjedna, ili?
Moj Nod skenira jednom u mjesec dana... I nikad ništa ne nađe, jer sam ga instalirao na čisti system. A ako je system i kod tebe bio čist (pod time mislim i čist od spyware-a i adware-a i ostale gamadi), ako imaš nekakav firewall-ček, teško da se koji virus omaknuo. Tako da ti učestalo skeniranje i preskeniravanje samo vrijeme oduzima.
Ništa onda ću promjeniti u options-ima na svaka 4 tjedna. Uz to imam i anti spyware program tako da bi trebalo sve biti OK.
imam upisan nod32 pa sam ga kao izbrisao i ponovo upisao al neće se otvorit nikak ni na desktopu a nije se upisala ikona ni u desnom donjem uglu mala al kod uključenja kompa na ulazu se pojavljuje nod kaj da učinim molim savjet imam li šanse da se otvori il treba novi upisat hvala molim pomoć
kaj znači upisan? instaliran? ...
da instaliran je ionda sam ga kao dilete al je ostal setup i onda sam ga vratio i jedan dan sam ga mogao otvorit na dekstopu s tim da nije na taskbaru pokraj sata i sad se zablokiral nemrem upravljati s njim
Hvala!!![]()
![]()