| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Da li mi je PC zaražen virusom? (AVG Antivirus) u Tehnologija i Tehnika forumu; huh .. trebalo bi počistit registry i slična sranja, maknut sve foldere koji idu s instalacijom i napravit frišku instalaciju ... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Banned | Re: Da li mi je PC zaražen virusom? (AVG Antivirus) huh .. trebalo bi počistit registry i slična sranja, maknut sve foldere koji idu s instalacijom i napravit frišku instalaciju ... jel ga možeš pokrenut iz mjesta di je instaliran? jel znaš di je uopće instaliran? |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Da li mi je PC zaražen virusom? (AVG Antivirus) ne reagira na niš silence imam problem al ću ga rješit ove dane il ko zna di mogu skinut XXXX osim na str.XXXXX ?hvala Zadnji Uredio silence : 10-03-07 u 14:04. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Da li mi je PC zaražen virusom? (AVG Antivirus) Samo što za razliku od AVG-a Avast je više namjenjen samo skeniranju da se vidi da li ima čega... ali puno teže otklanja viruse...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li mi je PC zaražen virusom? (AVG Antivirus) Citat:
šta je besplatan ili nije... ![]()
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Da li mi je PC zaražen virusom? (AVG Antivirus) Glupost... od 18.02. su prestali davati update za verziju 1,4 samo je trebalo preć na verziju 1,5....
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: avg antivirus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:46.

Svi smo mi MASS SARR