| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Da li mi je PC zaražen virusom? (AVG Antivirus) u Tehnologija i Tehnika forumu; kao sto ti je ekipa gore rekla nije zaraza al braca lipo ti sebi stavi nod sto je je on ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-02-07 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 24
Poruka: 17
![]() | Re: Da li mi je PC zaražen virusom? (AVG Antivirus) kao sto ti je ekipa gore rekla nije zaraza al braca lipo ti sebi stavi nod sto je je on je car među antiv. budes onda miran i bog
__________________ Ima jedan čovjek čudan, ime mu je Franjo Tuđman. Prije svakog spavanja, mijenja ime Dinama! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 86
![]() ![]() | Re: Da li mi je PC zaražen virusom? (AVG Antivirus) Da linux je odlicno rjesenje ali mi se neda zajebavat sa kompatibilnostima, ja bi ti preporucio nesto kao zone alarm da ti bude stalno i jedino ukljuceno dok radis na kompu(podesi startup kod ostalih na msconfig), jer ces tada znati sve sta ti se dogadja s programima,netom... i jednom u 2 tjedna da skeniras sa avg-om ili avastom... |
| | |
![]() |
| Tagovi: avg antivirus |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:49.