| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Eksterni HDD i beckup u Tehnologija i Tehnika forumu; Nabavio sam eksterni disk. Kako i sa kojim programom napraniti beckup, za Windowse, jer sam moju prvu particiju stavio na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 26-02-07 Godina: 57
Poruka: 1,092
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eksterni HDD i beckup Nabavio sam eksterni disk. Kako i sa kojim programom napraniti beckup, za Windowse, jer sam moju prvu particiju stavio na 6GB (ostatak je particija D 150 GB)da mogu instalirati i neke važnije programe da ih ne bi ponovo morao instalirati.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Eksterni HDD i beckup Acronis True Image. Jednostavno napraviš image windowsa, odnosno cijelog C: (pretpostavljam) sa svim instaliranim programima. Sliku staviš na D: te naravno, ukoliko bi kasnije došlo do nekih problema sprži taj image na dvd. Staviš dvd i bootaš i (npr. nakon 3 mjeseca) i cijeli C: disk će ti se u poptunosti vratiti u stanje u kojem je bio. Malo si pročitaj Help file programa.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Eksterni HDD i beckup Hvala probat ću to, znači kad u ploči naštiman Bios za bootanje on će dignuti (odnosno kopirati) Windowse i sve što je bilo na CD, normalno prije toga ču formatirati C.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Eksterni HDD i beckup Hiren's boot CD može napraviti backup bilo koje particije, bilo koje mape u .gho datoteci, boota sistem i vraća sliku koju si napravio kad god ti to zatreba. Vrlo jednostavno, vrlo efikasno.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Eksterni HDD i beckup Citat:
Neowin Forums > Acronis Bootable CD/DVDs with Images Jednom kad skužiš postupak jednostavno ti bude. Inače moj stari znalac uvjek ima pripremljen image windowsa i potrebnih programa i samo ih štanca u nove i popravljane kompjutore.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Eksterni HDD i beckup Citat:
Dobija san Acronis bootable CD. tu ima dosta programa i tija bi napraviti svoj image C diska , samo j..... ne znan dobro engleski ako ti znaš točno kako se radi step by step možeš li pojasniti.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:31.