Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Sigurnost
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Sigurnost Raspravljate o temi ESET Smart Security u Tehnologija i Tehnika forumu; ESET, kompanija koja proizvodi NOD32 antivirus otvorila je javnosti svoju beta verziju ESET Smart Security sigurnosnog paketa zaštite od ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-05-07, 23:19   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 40
Poruka: 163
mojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojservis Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mojservis
Exclamation ESET Smart Security

ESET, kompanija koja proizvodi NOD32 antivirus otvorila je javnosti svoju beta verziju ESET Smart Security sigurnosnog paketa zaštite od virusa, spyware, trojana, rootkita..itd + firewall + antispam moduli

tko želi probati, evo linka:
ESET - Essential Security against Evolving Threats

zanima me vaše mišljenje odnosno ocjena paketa?
mojservis je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-05-07, 01:08   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 969
negatron je zabranio reputaciju
Re: ESET Smart Security

Imam ga već dva tjedna instaliranog, i za to vrijeme nije bilo nikakvih poteškoća vezanih bilo uz rad, stabilnost ili redovit update programa.
Instalacija je prošla brzo i bezbolno, Windowsov firewall je automatski isključio i aktivirao svoj vlastiti, jedino što me je malo začudilo što program nije zatražio restart nakon instalacije, pa sam ručno restartao računalo.
Testirao sam antivirusni modul standardnim Eicar testom, ESS je reagirao promptno na pokušaj snimanja testnog fajla i automatski ga je izbrisao i poslao u karantenu.
Testirao sam i firewall preko adrese Shields UP!! — System Error i test je prošao savršeno, sa svim portovima u stealth modu.
ESS ima i antispam modul, koji se odlično integrirao u sastav Office Outlooka 2003. Modul je moguće konfigurirati po želji i namjestiti da spam šalje izravno u spam folder Outlooka, ili postaviti spammerske adrese u block listu, tako da se njihove poruke automatski brišu.
Sve u svemu, još jedan sjajan uradak kompanije Eset, program, iako još u razvojnoj fazi, oduševio me svojom stabilnošću, pouzdanošću i preglednošću. Kao gotov proizvod, ESS će sigurno stati rame uz rame trenutno najjačim complete security zaštitnim paketima, kao što su Kaspersky Internet Security ili McAfee Internet Security Suite 2007.
Odgovori sa citatom
Star 31-05-07, 07:16   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

nisam isprobao, ali nekak sam uvijek više volio da si sam složim paket programa za koje ja mislim da su meni najbolji, nego takve pakete ...
s druge strane, za one kojima nije tolko do prčkanja, a pouznajući ESET, preporučam da probaju ....

vidim da sve više izdavača uključuje zaštitu od rootkitova, kaj je pohvalno .. ja imam Sysinternals Rootkit Revealer već dost dugo .. s njim treba skenirat, ali je zato možda i najbolji (Russinovich je to pisao)
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 22:34   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 40
Poruka: 163
mojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojservis Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mojservis

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
nisam isprobao, ali nekak sam uvijek više volio da si sam složim paket programa za koje ja mislim da su meni najbolji, nego takve pakete ...
s druge strane, za one kojima nije tolko do prčkanja, a pouznajući ESET, preporučam da probaju ....

vidim da sve više izdavača uključuje zaštitu od rootkitova, kaj je pohvalno .. ja imam Sysinternals Rootkit Revealer već dost dugo .. s njim treba skenirat, ali je zato možda i najbolji (Russinovich je to pisao)
NOD32 je jedan od prvih antivirusnih programa koji je imao rootkit modul još prije skoro dvije godine.
Taj modul se jednostvno dobio kroz redovnu nadogradnju programa putem interneta...to je još jedna prednost NOD-a jer ne treba kupovat ili instalirat nove verzije kao kod nekih (Norton 2000-2001-2002-2003....)

Moja topla preporuka za ESET Smart Security ćim izađe finalna verzija. Ovu betu koristim već par mjeseci bez ikakvog problema. Radi savršeno! Pokušao sam zabrazditi u razne crna mjesta na internetu bez da šam išta pokupio, ćak i kad sam dopuštao razne instalacije. Sve je očistio. brzo, solidno i gotovo neprimjetno.
mojservis je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 09:57   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Hvala. Probat' ću to, makar ne surfam bilo gdje. Domet su mi raznorazni online časopisi i forumi
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 22:21   #6 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Davor_NaTelki

Datum registracije: 08-07-07
Godina: 30
Poruka: 27
Davor_NaTelki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Davor_NaTelki

Par savjeta iz prve ruke. Radim kao sistem inženjer u firmi koja pruža usluge održavanja IT sistema za 50tak firmi i koja je reseller za Nod32.
Odma u glavu - anti rootkit i antispyware saksa big time. Gotovo svakodnevno gledam kako se Nodu pod nosom vrte isti a ovaj ne reagira. Ništa, nula bodova. E sad ne mogu reći da bi drugi AV bili bolji u istoj situaciji, ali ostaje gorak okus u ustima...
Čišćenje se na kraju svodi na ručno, uz pomoć uvijek dobrih sysinternals alata, kao što su autoruns, proces explorer, tcp viewer i sl.
Zadnje što sam doživio je da se malware instalira kao driver (sys datoteka).
Davor_NaTelki je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 19:26   #7 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: ESET Smart Security

zadnjih četiri godine koristim nod i samo sam jednom imao problem kada sam ručno morao skidati virus, jer na njega ništa od softweara nije ragiralo

ovakva kombinacija odlično zvuči i volio bi je isporbati, što bi značilo da bi treba deinstalirati postojeći čisti nod32...da li postoji isto neki crack ili kako stoji situacija...?????
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 09:29   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-08-07
Godina: 26
Poruka: 1
mrzm smglsnk se izdvaja iz mase
...Eset - Smart Security 3.0.290.0 beta 2...

Sve je u redu kada instaliram Eset - Smart Security 3.0.290.0 beta 2, ali kada restartam računalo, onda mi se prikaže ovaj prozor nakon podizanja sustava: SLIKA. Naravno, reinstalirao sam program i opet ista stvar! Sve radi (AV i FW) dok ponovo ne pokrenem računalo...
Zašto i kako da to popravim!?
Kada je izašla prva a beta tog programa (Eset - Smart Security 3.0.135.0 beta 1a) tada je sve bilo u redu, barem koliko se sjećam - možda sam u krivu, ali sam maknuo program. Već kod b beta verzije (Eset - Smart Security 3.0.137.0 beta 1b) mi se ista stvar pojavljivala. Sada, kod druge verzije opet! Uglavnom, što da radim kako bi mi program proradio!?
mrzm smglsnk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 12:31   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-08-06
Godina: 23
Poruka: 651
DOGGY se izdvaja iz maseDOGGY se izdvaja iz maseDOGGY se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku DOGGY Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DOGGY

imam i ja ovo, verziju 3.0.563 al me muci user name i pass, pa ak ima koja dobra dusica da zna kaj upisat bez kupnje, nek mi javi na pm... hvala...

il nek mi neko predlozi nest slicno al da radi for free...
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 18:30   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-12-07
Godina: 16
Poruka: 18
GameMaster se izdvaja iz mase

Ja imam Nod32 star 2 miseca i ne muči me čežnja za tim ESET pakom. Ovaj mi je dosta, a pošto mislim da mi je znanje o sigurnosti na Internetu jača strana, mislim da mi ni ne treba. Moje oružje je Nod32, HijackThis i Adaware! Plus SpywareBlaster, ComboFix i SDFix al samo kad treba!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: antivirus, nod32

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103