| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi ESET Smart Security u Tehnologija i Tehnika forumu; Meni osobno ESET je uvijek bio najbolji ali user name i pas za ovu novu verziju Verzija mi je Eset ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 121
![]() | Re: ESET Smart Security Meni osobno ESET je uvijek bio najbolji ali user name i pas za ovu novu verziju ![]() Verzija mi je Eset smart security 3.0.621.0 ako netko ima ogromni anal dildo da radi nek mi posalje ![]() Zadnji Uredio daidza : 30-12-07 u 16:47. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ESET Smart Security Okej nije ovo crack req. rubrika... Ohladite s tim, postoje puno bolja mjesta za traženje toga od Croportala.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 121
![]() | Re: ESET Smart Security Evo ljudi vi koji se vise razumijete Nod naravno najnovija verzija,update radi,prilikom skeniranja log mi prikazuje da vecinu fileova nemoze otvoriti i samo se plave ..pokraj njih prilikom skeniranja u logu pise error opening.Nesto mi je cudno jer onaj stari nod 2.7 neznam koji je bio listao mi je sve fileove i pokaze ako je ok ili ne...kakav je problem u pitanju![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: ESET Smart Security Ja imam intaliranu 3.0.6 verziju već neko vrijeme. Kao firewall prije sam koristio ZA. Najveća prednost ESS je po meni i njegova najveća mana. Nakon instalacije jednostavno možete zaboraviti da imate instaliran AV i Firewall. Naravno da je meni naučenom na ZA bilo to malo čudno... I možda kod downloda nekih fileova sa interneta bi bilo poželjnije da me upozorava... Puno sitnica ali i krupnih stvari prođe kroz njegov firewall. Nakon što sam napravio full system scan... Išo sam još jednom provjeriti sve to sa Ad-Aware koji je nakon njega pronašao 3 trojanca... Mislim... To baš i nije onda nekaj sigurno ak ga potuče skener Ad-Aware. Sad o činjenici da niti jedan AV ne pronađe svo maliciozna sranje.. Ajd progledal sam mu kroz prste. Ali koliko mi se sve čini.. Idem ja natrag na ZA i Nod32... ESS budem instalirao kada se malo bolje potvrdi!
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-03-07 Godina: 21
Poruka: 84
![]() | Re: ESET Smart Security imam nod32 antivirus i mogu reći da radi fantastično, prije sam imao kaspersky, ali nod32 mi se puno više sviđa, updatea se sam, brže skenira i ne zauzeće ram memorije je manje. samo što je meni žalosno i zašto nikad nebi legalno nabavio niti jedan anivirusni program je taj zato što sve te firme imaju svoje prstiće u kruženju i puštanju virusa na net, čak mislim da su prve viruse i izdale takve kompanije. sad možd će me neko smatrat kretenom, al to je moje mišljenje
__________________ I kad umrem pjevat će Slavonija, stara mati polja i šuma... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: ESET Smart Security Pa definitivno si u pravu. Mnogi crackeri sada rade za takve tvrtke i sad su naravno "White hats". To nije niš čudnoga. Sad, dali u slobodno vrijeme se prisjećaju svojih mladenačkih dana...
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
![]() |
| Tagovi: antivirus, nod32 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:08.

Nod naravno najnovija verzija,update radi,prilikom skeniranja log mi prikazuje da vecinu fileova nemoze otvoriti i samo se plave
..pokraj njih prilikom skeniranja u logu pise error opening.Nesto mi je cudno jer onaj stari nod 2.7 neznam koji je bio listao mi je sve fileove i pokaze ako je ok ili ne...kakav je problem u pitanju