Okej nije ovo crack req. rubrika... Ohladite s tim, postoje puno bolja mjesta za traženje toga od Croportala.
Raspravljate o temi ESET Smart Security u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Meni osobno ESET je uvijek bio najbolji ali user name i pas za ovu novu verziju Verzija mi je Eset ...
Zadnji Uredio daidza : 30-12-07 u 17:47
Okej nije ovo crack req. rubrika... Ohladite s tim, postoje puno bolja mjesta za traženje toga od Croportala.
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
mislim da nije protivno pravilima da samo recem ime programa, bez da postavim link.
isprobano radi -- Nod Luna
Evo ljudi vi koji se vise razumijeteNod naravno najnovija verzija,update radi,prilikom skeniranja log mi prikazuje da vecinu fileova nemoze otvoriti i samo se plave
..pokraj njih prilikom skeniranja u logu pise error opening.Nesto mi je cudno jer onaj stari nod 2.7 neznam koji je bio listao mi je sve fileove i pokaze ako je ok ili ne...kakav je problem u pitanju
![]()
Odlično nešto...Dobro, update je rijeđi nego kod samog AntiVirusa...
Nisam imo sranja sa njim...
Preporuka
http://www.croportal.net/forum/bas-r...a2/#post926920 thx svima na pooći.
ESEt nije tako loš samo što meni kad uključim komp pojavi se ono nešto eset smart security i neskida mi se s ekrana pet minuta to mi je malo glupavo ali ko anti virus je super
Ja imam intaliranu 3.0.6 verziju već neko vrijeme. Kao firewall prije sam koristio ZA. Najveća prednost ESS je po meni i njegova najveća mana. Nakon instalacije jednostavno možete zaboraviti da imate instaliran AV i Firewall. Naravno da je meni naučenom na ZA bilo to malo čudno... I možda kod downloda nekih fileova sa interneta bi bilo poželjnije da me upozorava... Puno sitnica ali i krupnih stvari prođe kroz njegov firewall.
Nakon što sam napravio full system scan... Išo sam još jednom provjeriti sve to sa Ad-Aware koji je nakon njega pronašao 3 trojanca... Mislim... To baš i nije onda nekaj sigurno ak ga potuče skener Ad-Aware. Sad o činjenici da niti jedan AV ne pronađe svo maliciozna sranje.. Ajd progledal sam mu kroz prste.
Ali koliko mi se sve čini.. Idem ja natrag na ZA i Nod32... ESS budem instalirao kada se malo bolje potvrdi!
imam nod32 antivirus i mogu reći da radi fantastično, prije sam imao kaspersky, ali nod32 mi se puno više sviđa, updatea se sam, brže skenira i ne zauzeće ram memorije je manje.
samo što je meni žalosno i zašto nikad nebi legalno nabavio niti jedan anivirusni program je taj zato što sve te firme imaju svoje prstiće u kruženju i puštanju virusa na net, čak mislim da su prve viruse i izdale takve kompanije. sad možd će me neko smatrat kretenom, al to je moje mišljenje
Pa definitivno si u pravu. Mnogi crackeri sada rade za takve tvrtke i sad su naravno "White hats". To nije niš čudnoga. Sad, dali u slobodno vrijeme se prisjećaju svojih mladenačkih dana...
ZABRANJENO TRAŽENJE TAKVIH STVARI NA FORUMU !
-sahasa
Zadnji Uredio sahasa : 15-07-08 u 10:04