Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 23

ESET Smart Security

Raspravljate o temi ESET Smart Security u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Meni osobno ESET je uvijek bio najbolji ali user name i pas za ovu novu verziju Verzija mi je Eset ...

Regularni forumas Avatar od korisnika milanji
    Datum registracije
    09-07-07
    Poruka
    164
    Liked
    0 times

Re: ESET Smart Security

Meni osobno ESET je uvijek bio najbolji ali user name i pas za ovu novu verzijuVerzija mi je Eset smart security 3.0.621.0 ako netko ima ogromni anal dildo da radi nek mi posalje
    Zadnji Uredio daidza : 30-12-07 u 17:47

Akademik Foruma Avatar od korisnika _Aris_
    Datum registracije
    12-05-05
    Starost
    26
    Poruka
    4,752
    Liked
    1 times

Okej nije ovo crack req. rubrika... Ohladite s tim, postoje puno bolja mjesta za traženje toga od Croportala.
    Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
    svaki poljubac za tvoje usne i
    svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.

Regularni forumas Avatar od korisnika farky
    Datum registracije
    17-06-07
    Starost
    23
    Poruka
    100
    Liked
    0 times

mislim da nije protivno pravilima da samo recem ime programa, bez da postavim link.

isprobano radi -- Nod Luna

Regularni forumas Avatar od korisnika milanji
    Datum registracije
    09-07-07
    Poruka
    164
    Liked
    0 times

Evo ljudi vi koji se vise razumijeteNod naravno najnovija verzija,update radi,prilikom skeniranja log mi prikazuje da vecinu fileova nemoze otvoriti i samo se plave..pokraj njih prilikom skeniranja u logu pise error opening.Nesto mi je cudno jer onaj stari nod 2.7 neznam koji je bio listao mi je sve fileove i pokaze ako je ok ili ne...kakav je problem u pitanju

prof. Foruma Avatar od korisnika Inšpektor
    Datum registracije
    24-03-08
    Poruka
    1,109
    Liked
    0 times

Odlično nešto...Dobro, update je rijeđi nego kod samog AntiVirusa...
    Nisam imo sranja sa njim...
    Preporuka

Regularni forumas Avatar od korisnika AnDrIjAnIc
    Datum registracije
    22-03-08
    Starost
    15
    Poruka
    211
    Liked
    0 times

ESEt nije tako loš samo što meni kad uključim komp pojavi se ono nešto eset smart security i neskida mi se s ekrana pet minuta to mi je malo glupavo ali ko anti virus je super

prof. Foruma Avatar od korisnika Ineluki
    Datum registracije
    10-01-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,104
    Liked
    3 times

Ja imam intaliranu 3.0.6 verziju već neko vrijeme. Kao firewall prije sam koristio ZA. Najveća prednost ESS je po meni i njegova najveća mana. Nakon instalacije jednostavno možete zaboraviti da imate instaliran AV i Firewall. Naravno da je meni naučenom na ZA bilo to malo čudno... I možda kod downloda nekih fileova sa interneta bi bilo poželjnije da me upozorava... Puno sitnica ali i krupnih stvari prođe kroz njegov firewall.

Nakon što sam napravio full system scan... Išo sam još jednom provjeriti sve to sa Ad-Aware koji je nakon njega pronašao 3 trojanca... Mislim... To baš i nije onda nekaj sigurno ak ga potuče skener Ad-Aware. Sad o činjenici da niti jedan AV ne pronađe svo maliciozna sranje.. Ajd progledal sam mu kroz prste.

Ali koliko mi se sve čini.. Idem ja natrag na ZA i Nod32... ESS budem instalirao kada se malo bolje potvrdi!

Regularni forumas Avatar od korisnika blazer
    Datum registracije
    01-03-07
    Starost
    24
    Poruka
    103
    Liked
    0 times

imam nod32 antivirus i mogu reći da radi fantastično, prije sam imao kaspersky, ali nod32 mi se puno više sviđa, updatea se sam, brže skenira i ne zauzeće ram memorije je manje.

samo što je meni žalosno i zašto nikad nebi legalno nabavio niti jedan anivirusni program je taj zato što sve te firme imaju svoje prstiće u kruženju i puštanju virusa na net, čak mislim da su prve viruse i izdale takve kompanije. sad možd će me neko smatrat kretenom, al to je moje mišljenje

prof. Foruma Avatar od korisnika Ineluki
    Datum registracije
    10-01-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,104
    Liked
    3 times

Pa definitivno si u pravu. Mnogi crackeri sada rade za takve tvrtke i sad su naravno "White hats". To nije niš čudnoga. Sad, dali u slobodno vrijeme se prisjećaju svojih mladenačkih dana...

Starter
    Datum registracije
    16-06-08
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

ZABRANJENO TRAŽENJE TAKVIH STVARI NA FORUMU !

-sahasa
    Zadnji Uredio sahasa : 15-07-08 u 10:04

Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku