| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Firewall-i obrana od hakera u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo da vas pitam. Ne koristim niti jedan obrambeni sustav protiv hakera (firewall) osim onog jadnog Windowsovog. Zanima me koje ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koji firewall koristite i kojeg preporucate (zasto)? | |||
| ZoneAlarm firewall | | 13 | 59.09% |
| Kerio personal firewall | | 3 | 13.64% |
| Norton personal firewall | | 1 | 4.55% |
| Sygate personal firewall | | 1 | 4.55% |
| Neki drugi (postajte koji) | | 4 | 18.18% |
| Glasači: 22. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Gamer Guru | Firewall-i obrana od hakera Evo da vas pitam. Ne koristim niti jedan obrambeni sustav protiv hakera (firewall) osim onog jadnog Windowsovog. Zanima me koje vi preporucujete, ja sam u anketi naveo najpoznatije (odnosno kojih sam se sjetio), ali naravno postajte i odgovore s obrazlozenjima te prijedlozima. Hvala.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Firewall-i obrana od hakera Cek sada ja ne kuzim nesto, zar nije do malo prije ovo bilo u SMECU? A sada je opet u SOFTWARE... daj se odluci!
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Firewall-i obrana od hakera CccccccccC i onda kazes koji je vama danas...BTW 800 poruka, a uskoro mi i rodjendan na CROportalu. Naime 18.02.05 ce biti da sam jednu godinu vec ovdje s vama!
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned | Re: Firewall-i obrana od hakera zaključili smo da je dobro da ljudi učestvuju u temi o firewallovima. što više tema o sigurnosti, to bolje. objašnjenja rada i slično mogu u sticky, ali nek se vrti više tema o računalnoj sigurnosti. naravno spammeri će dobiti "specijalni" tretman. ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned | Re: Firewall-i obrana od hakera back on topic... ZoneAlarm je trenutno u raspravama oko toga što ima običaj da zove doma, a da ne pita jel smije. Neke grupe za zaštitu privatnosti smatraju to kršenjem privatnosti jer nije 100% sigurno kaj šalje na server... Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: firewalli, hakera, obrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:21.

, imate sticky temu sigurnost i tamo raspravljajte o svemu u vezi sigurnosti.
i onda kazes koji je vama danas...

: