| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Forum network ban..... u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozz ljudi...novi sam ovdje , i nisam znao gdje da postam o ovoj temi pa , eto odlucio sam ovdje....dobio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-07-08 Lokacija: Popovača Godina: 16
Poruka: 40
![]() | Forum network ban..... Pozz ljudi...novi sam ovdje , i nisam znao gdje da postam o ovoj temi pa , eto odlucio sam ovdje....dobio sam network ban na jednom forumu od igrice , i sada me zanima , dali se to može nekako riješiti , i dali bi ja ikada više mogao na taj forum pozz ljudi ....![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Forum network ban..... Koliko ja pretpostavljam, sad molim vas da me ispravite. Forum/server ti očita jedinstveni serijski broj NIC-a (mrežne kartice) tak da ga nemožeš zeznuti. A to bi bilo i rješenje. Promijeni mrežnu karticu. Ali nemo uzeti moj odgvor zdravo za gotovo. Pričekaj možda ti netko dade sigurno rješenje.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-07-08 Lokacija: Popovača Godina: 16
Poruka: 40
![]() | Re: Forum network ban..... hehe tnx dude....uopstalom , to mi se ne isplati napraviti...i ovako sam presto igrat tu igricu , i onda jos dobim i network ban..lol...tako da netko moze "close" ovaj topic....mislio sam da ima laksih nacina al...byee |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Forum network ban..... Netreba. Nejde close jer tema nije zaključena. Možda za tebe, ali ovdje se još nije došlo do končnog rješenja. Uživaj.... Dude?
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
![]() |
| Tagovi: ban, for, netw |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:20.

pozz ljudi ....