| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi FUCKIN MSN VIRUSI... !!! u Tehnologija i Tehnika forumu; ma izbrisao sam msn i opet instalirao.. nema više virusa a neam pojma na koju foru, nod32 mi hoće ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!! ma izbrisao sam msn i opet instalirao.. nema više virusa a neam pojma na koju foru, nod32 mi hoće updejtat i ne izbacuje mi stalno da je istekla probna verzija.. ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!! Ovo kaj msn spama nema veze s virusima na računalu.. Pročitajte.. Symantec Security Response Weblog: Windows Live Messenger Spam?
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-04-07
Poruka: 2
![]() | Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!! Mislim da ovaj zadnji post nije baš istina... Znam 2 ljudi koji su slali ove poruke i za od prilike tjedan dana zbloko im se komp do kraja. Ovo možete riješiti sa msnfix: http://www.zepce.info/download/msnfix.zip a ako vam se još uvijek pojavljuje, probajte sve u safe modu. Provjerite imate li upaljen proces mdasvc (to je proces virusa). Sretno |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!! ma ja sam presao preko tog god damn MSN-am išo mi na živce onaj prejaki zvuk kad stigne poruka... sad koristim lijepi mirni skype ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 28
Poruka: 212
![]() | Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!! taj MSN je leglo zlotvora.samo sranja na njemu možeš pokupiti
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
![]() |
| Tagovi: fuckin, msn, virusi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:55.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!