| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi FUCKIN MSN VIRUSI... !!! u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: dadyml A da si probaš skinut AVG Anti virus, odabereš opciju free, updejtaš ga i onda, to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,319
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!! Citat:
ja pobor virus..... skinio si AVG jer mi NOD nije ništa našao....... naravno prvo sam maknio nod.... prošao s ovim i ništa mi nije našao..... ali je sve ok na compu.... malo sam zbunjen moram priznati..... ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!! odi na korisničku ploču i obriši msn,i onda ga opet skini s neta i instaliraj i sve bi ti trebalo biti oke- lega moj je imo takav problem i rekla sam mu šta da napravi ko i tebi sad i sad mu je sve oke....i kad vidiš da od nekog kontakta dobivaš koje kaka sranja nemoj stisnit na primi nego odbaci... i nema virusa na msn ja sam na msn stalno baš stalno,pa mi se to ne događa...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-09-07 Lokacija: south croatia Godina: 24
Poruka: 43
![]() | Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!! msn virusiii
__________________ Risk! Risk anything! Care no more for the opinion of others, for those voices. Do the hardest thing on earth for you. Act for yourself. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-01-08 Godina: 21
Poruka: 22
![]() | Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!! Imao davno prije isti problem,probao sa mnogo takozvanih najnaj antivirusa i ništa,skinuo AVG free edition i on ga maknuo sam tak ko iz šale... Probao sam i sa safe modom i command promptom i nikaj uspio nisam. Ak vas živciraju stalne poruke virusa od određenih kontakata koji ga imaju,blokajte ih i problem riješen ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!! Ako je ona fora sa slikama u .raru trebas u searchat sa svim opcijama podesenim za te image nesto rarove, jer se kopiraju najcesce u windows folderu, sve ih izbrisat, onda maknut MSN, i kasnije za svaki slucaj po registryu maknut ostatke MSNa(treba znat sta se radi..) i onda nanovo instalirat MSN, vjerojatno ce srat MSN poprilicno radi toga(cesto se sam od sebe sign offat i sl.) al to je cijena koju treba platit... ![]()
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
![]() | Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!! Citat:
| |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!! Ne znam da li je baš virus u pitanju, ali tiče se msn-a, pa ako tko može pomoći, bit ću zahvalna. Naime, već neko vrijeme mi se događa da kad mi netko pošalje link i ja kliknem na njega, sve skupa se zamrzne iliti zablokira. Pritom, od prvog javljanja tog problema, msn sam već nekoliko puta izbrisala i ponovo skinula i instalirala.
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,319
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!! to možda ima veze s postavkama msn-a i klika na linkove?.... nisam siguran u potpusnosti.....
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
![]() | Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!! Citat:
| |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!! Citat:
@starka, mozda i nije do MSN, mozda ti nekakva druga sranja blokiraju taj pristup preko linka, jel ti i inace to radi, ili samo na MSN? Probaj si sa spybotom skenirat, pa vidi oce sta nac..
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: fuckin, msn, virusi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:45.

malo sam zbunjen moram priznati.....

msn virusiii