Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Sigurnost
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Sigurnost Raspravljate o temi FUCKIN MSN VIRUSI... !!! u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: dadyml A da si probaš skinut AVG Anti virus, odabereš opciju free, updejtaš ga i onda, to ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-04-08, 08:19   #21 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,319
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar
Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!!

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
A da si probaš skinut AVG Anti virus, odabereš opciju free, updejtaš ga i onda, to se meni dešavalo i ja sam si pomogla s ovim programom i uspjelo mi je...

ja pobor virus..... skinio si AVG jer mi NOD nije ništa našao....... naravno prvo sam maknio nod....

prošao s ovim i ništa mi nije našao..... ali je sve ok na compu.... malo sam zbunjen moram priznati.....
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 11:10   #22 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,709
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

odi na korisničku ploču i obriši msn,i onda ga opet skini s neta i instaliraj i sve bi ti trebalo biti oke- lega moj je imo takav problem i rekla sam mu šta da napravi ko i tebi sad i sad mu je sve oke....i kad vidiš da od nekog kontakta dobivaš koje kaka sranja nemoj stisnit na primi nego odbaci... i nema virusa na msn
ja sam na msn stalno baš stalno,pa mi se to ne događa...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 12:04   #23 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-09-07
Godina: 24
Poruka: 43
sensi84 se izdvaja iz mase

msn virusiii
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 20:13   #24 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-01-08
Godina: 21
Poruka: 22
*blacknemo* se izdvaja iz mase

Imao davno prije isti problem,probao sa mnogo takozvanih najnaj antivirusa i ništa,skinuo AVG free edition i on ga maknuo sam tak ko iz šale...
Probao sam i sa safe modom i command promptom i nikaj uspio nisam.

Ak vas živciraju stalne poruke virusa od određenih kontakata koji ga imaju,blokajte ih i problem riješen
*blacknemo* je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 21:33   #25 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-02-07
Poruka: 559
Una_Bomber se izdvaja iz maseUna_Bomber se izdvaja iz mase

Ako je ona fora sa slikama u .raru trebas u searchat sa svim opcijama podesenim za te image nesto rarove, jer se kopiraju najcesce u windows folderu, sve ih izbrisat, onda maknut MSN, i kasnije za svaki slucaj po registryu maknut ostatke MSNa(treba znat sta se radi..) i onda nanovo instalirat MSN, vjerojatno ce srat MSN poprilicno radi toga(cesto se sam od sebe sign offat i sl.) al to je cijena koju treba platit...
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 13:06   #26 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
mafijas

Citat:
Pravi autor: Una_Bomber Pogledaj Poruke
Ako je ona fora sa slikama u .raru trebas u searchat sa svim opcijama podesenim za te image nesto rarove, jer se kopiraju najcesce u windows folderu, sve ih izbrisat, onda maknut MSN, i kasnije za svaki slucaj po registryu maknut ostatke MSNa(treba znat sta se radi..) i onda nanovo instalirat MSN, vjerojatno ce srat MSN poprilicno radi toga(cesto se sam od sebe sign offat i sl.) al to je cijena koju treba platit...
cekaj ako nisi kliknuo na njega jel se isto sta usteka na taj msn? meni je od nedodavno poceo slati drugima te pakete.. ja sam blokirao one adrese s kojih dolazi...
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 13:35   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 22
Poruka: 1,631
starka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku starka

Ne znam da li je baš virus u pitanju, ali tiče se msn-a, pa ako tko može pomoći, bit ću zahvalna. Naime, već neko vrijeme mi se događa da kad mi netko pošalje link i ja kliknem na njega, sve skupa se zamrzne iliti zablokira. Pritom, od prvog javljanja tog problema, msn sam već nekoliko puta izbrisala i ponovo skinula i instalirala.
Try walking in my shoes
starka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 13:37   #28 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Poruka: 4,319
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

to možda ima veze s postavkama msn-a i klika na linkove?.... nisam siguran u potpusnosti.....
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 16:04   #29 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 221
mafijas

Citat:
Pravi autor: starka Pogledaj Poruke
Ne znam da li je baš virus u pitanju, ali tiče se msn-a, pa ako tko može pomoći, bit ću zahvalna. Naime, već neko vrijeme mi se događa da kad mi netko pošalje link i ja kliknem na njega, sve skupa se zamrzne iliti zablokira. Pritom, od prvog javljanja tog problema, msn sam već nekoliko puta izbrisala i ponovo skinula i instalirala.
to ti je mrtav msn i windovs otprilike.. new instalation complete
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 18:44   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-02-07
Poruka: 559
Una_Bomber se izdvaja iz maseUna_Bomber se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mafijas Pogledaj Poruke
cekaj ako nisi kliknuo na njega jel se isto sta usteka na taj msn? meni je od nedodavno poceo slati drugima te pakete.. ja sam blokirao one adrese s kojih dolazi...
Ne, moras ga pokrenut, tj popusit foru, i onda kad otvoris u raru te "slike" zbloka ti se prvo MSN, onda Windows(dakle dok se virus skopira na neko mjesto na HDDu) a na MSN nemozes kontaktirat te ljude koji su ti poslali, a ti saljes drugima, a da nisi ni svjestan...Nemoj otvarat,niti acceptat,i miran si...

@starka, mozda i nije do MSN, mozda ti nekakva druga sranja blokiraju taj pristup preko linka, jel ti i inace to radi, ili samo na MSN? Probaj si sa spybotom skenirat, pa vidi oce sta nac..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fuckin, msn, virusi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114