koliko ja znam može se maknit neinstaliranjem inog, ili reinsalacijom penđera
Raspravljate o temi genuine microsoft softwhere u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; kako mogu maknit taj program s kompa ide mi na nerve!! hvala svima koji pomognu...
Zadnji Uredio _Aris_ : 20-03-08 u 12:21
koliko ja znam može se maknit neinstaliranjem inog, ili reinsalacijom penđera
vrlo povoljno čeprkam i čačkam.
potrazi na googleu,ima puno stranica koje opisuju kako to rijesiti
Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!
ali Software jer ćeš inače malo tog dobit
Show love with no remorse
Only GOD can judge me...
"Pain is the best instructor, but no one wants to go to his class." - Choi Hong Hi, Founder of Taekwondo
PRAVILA PONAŠANJA
PRAVILA FORUMA SLIKE
ak imas mozda kakavu inacicu autopatchera....u njoj se to moze...a ak nemas....jedan nacin je potrazit na netu malo kompliciraniji postupak a drugi nacin je jednostavniji aka reinstalacija....al ne shvacam kaj idete instalirat updateove i te sve neke programe s tim sranjem integriranim....ko da je sila imat update windowsa tocno na dan....mogu posvjedocit da to cak nije ni najbolje jer neki updateovi rade kontraefekt...umjesto poboljsanja oni sjebeju....
sknia sam neki program remove WGA i odma mi naslo,mogu ga izbrisat al me pita do you want to reboot now!?
pa me strah ako stisnem ''da'' da necu opet morat dizat windowse,jel se to odnosi na to ili nesto drugo!!?
joj sinko....pita te dal da oces odma restartat komp ili ne....reboot ti je ista stvar kao i restart...nije bitno jel pise jedno il drugo...radi istu stvar....fino mu spici yes...i to je to...
nije lud kupovat nove windowse
Zinedine Zidane,heroj a ne huligan.