| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi genuine microsoft softwhere u Tehnologija i Tehnika forumu; kako mogu maknit taj program s kompa ide mi na nerve!! hvala svima koji pomognu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,044
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: genuine microsoft softwhere potrazi na googleu,ima puno stranica koje opisuju kako to rijesiti
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: genuine microsoft softwhere ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: genuine microsoft softwhere ak imas mozda kakavu inacicu autopatchera....u njoj se to moze...a ak nemas....jedan nacin je potrazit na netu malo kompliciraniji postupak a drugi nacin je jednostavniji aka reinstalacija....al ne shvacam kaj idete instalirat updateove i te sve neke programe s tim sranjem integriranim....ko da je sila imat update windowsa tocno na dan....mogu posvjedocit da to cak nije ni najbolje jer neki updateovi rade kontraefekt...umjesto poboljsanja oni sjebeju....
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-07 Godina: 28
Poruka: 43
![]() | Re: genuine microsoft softwhere sknia sam neki program remove WGA i odma mi naslo,mogu ga izbrisat al me pita do you want to reboot now!? pa me strah ako stisnem ''da'' da necu opet morat dizat windowse,jel se to odnosi na to ili nesto drugo!!? |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: genuine microsoft softwhere joj sinko....pita te dal da oces odma restartat komp ili ne....reboot ti je ista stvar kao i restart...nije bitno jel pise jedno il drugo...radi istu stvar....fino mu spici yes...i to je to...
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 19-01-08
Poruka: 7
![]() | Re: genuine microsoft softwhere Citat:
![]() A da kupis origigi windowse i nema vise frke kaj se tice WGA.Ako nije vec odvno pomaze vracanje sistema(system restore) na raniju kontrolnu tocku, uglavnom povrat mora biti prije update WGA odnosno mape kb 905 474 i vise nema frke ak se samo malo pripazi. ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:24.

i nema vise frke kaj se tice WGA.