Najbolje nemoj vise palit comp i sve ce biti u redu![]()
Raspravljate o temi genuine microsoft softwhere u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Da, ali ako nije lud mogaose potruditi i biti obaviješten da će mu Gates podvaliti WGA pod update. Kad zna ...
Najbolje nemoj vise palit comp i sve ce biti u redu![]()
Formatiraj disk i maknuti ćeš ga... druga riješenja ti ovdje ne možemo predložiti, jer nisu legalna, a politika foruma ne dopušta ilegalne radnje.
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
imam isti problem samo šta ima jedna stvar JA IMAN ORIGINALNE WINDOWSE INSTALIRANE!!
“He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“
Ma system restore do tamo kad tii se počelo pojavljivati, i onda tamo disable update penđera, i riješen problem, evo upravo i ja to danas uradih
SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!!
Ja to radim ovak: Dok su novi windowsi, dam mu da si skine sve update koje hoce, i dok ih treba instalirat, samo maknem kvačicu sa tog genuine sranja, i jos kvačica da me o tom updateu ne obaviještava i bok. A ak baš treba kome ovo za remove taj WGA, šaljem mailom.
http://www.croportal.net/forum/bas-r...a2/#post926920 thx svima na pooći.
RemoveWGA ... zove se prog... u slucaju da su ti provalili pirateriju , a mozes i izlistati i vedeti kads preko -wul_setup- pozzzz...!
Ak ko treba, na pm saljem link za rapidshare, za taj removeWGA.