| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi genuine microsoft softwhere u Tehnologija i Tehnika forumu; Da, ali ako nije lud mogaose potruditi i biti obaviješten da će mu Gates podvaliti WGA pod update. Kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: genuine microsoft softwhere Formatiraj disk i maknuti ćeš ga... druga riješenja ti ovdje ne možemo predložiti, jer nisu legalna, a politika foruma ne dopušta ilegalne radnje.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 174
![]() | Re: genuine microsoft softwhere Citat:
![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07 Lokacija: Sarajevo
Poruka: 165
![]() | Re: genuine microsoft softwhere Ma system restore do tamo kad tii se počelo pojavljivati, i onda tamo disable update penđera, i riješen problem, evo upravo i ja to danas uradih
__________________ SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-10-07 Godina: 19
Poruka: 36
![]() | Re: genuine microsoft softwhere Ja to radim ovak: Dok su novi windowsi, dam mu da si skine sve update koje hoce, i dok ih treba instalirat, samo maknem kvačicu sa tog genuine sranja, i jos kvačica da me o tom updateu ne obaviještava i bok. A ak baš treba kome ovo za remove taj WGA, šaljem mailom. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:38.

SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!!