Stranica 8 od 9 PrvoPrvo ... 3456789 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 71 do 80 od 86
Like Tree1Likes

Hakeri

Raspravljate o temi Hakeri u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; da li ti znas koliko je mocan program nmap(mrezni maper)da mogu da detektujem bilo koji host,server ili kompijuter.Zamisli da jos ...

Starter
    Datum registracije
    04-01-10
    Starost
    41
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Re: Hakeri

da li ti znas koliko je mocan program nmap(mrezni maper)da mogu da detektujem bilo koji host,server ili kompijuter.Zamisli da jos imam napisanu Sql inject (u sql serveru)mogao bih dobiti prisyup bilo kom sajtu ako upotrebim sql inject.Sreca pa ja neznam sql server da pisem baze podataka inace bilo koji saj bi mogao da hackujem bez problema.Sa laptopm i uz pomoc programa mogao
    bih da dobije bilo ciju lozinku .Molim te idi malo na net i kucaj nmap,procitaj malo
    o njemu i shvatices koliko je mocan program.

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

hoze... mogao bi i ja jebat jadranku kosor kad me u tome ne bi spriječila hrpa tjelohranitelja...

nemoj misliti da je samo tako lako ovo ''hakovanje'' web sitea budući da to ne znaš raditi i da je za takve stvari potrebna edukacija a ne program poput nmapa

a i kad središ stranicu, ako se nisi skrio magarac si bio i policiju na vrata si si priuštio
    Bolje desnica nego prknenica!

Starter
    Datum registracije
    04-01-10
    Starost
    41
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

ok brate hvala na savetu.I ja to znam za policija nadgleda sav internet saobracaj,ali znam i sledece ,nemoj da pocenjujes program koji sam naveo jer je on kljuc svih otvorenih portova za hackovanje.Ali molim te pogledaj i naetu i uveri se sta taj program moze.Raspitaj se molo kod tvojih prijatelja siguran sam da je neko cuo za nmap i koristio ga je .Pozdrav da nedavim pa se cujemo ps,zaboravio sam da spomene mrezni sniffer("network sniffer ")...

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

hose odi glumit u spanjolske sapunice, mani se corava posla

Starter
    Datum registracije
    04-01-10
    Starost
    41
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Ok tebra,kada si vec toliko pametan imas li ti iskustav u hackovanju da li si ti to nekada radio.Usput recimi tvoje misljenje kako bi ti radio da si na mestu nekog hakera i hackujes banku.pozdrav od \boska

Starter
    Datum registracije
    02-10-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

ljudi jel može pomoć

prof. Foruma Avatar od korisnika Splitskadica
    Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

jose, ja znam da hakujem sajt u 5 minuta...

Starter
    Datum registracije
    19-10-10
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

e ovako ja bih htio da pitam zna li neko neki program za otkrivanje msn passa i facebook passa trazim vec 3 god ali nista konkrento nema pa bih htio da pitam da li neko moze da mi preporuci neki program za to ili da mi posalje neki link ili nesto sl??? unaprijed hvala

Starter
    Datum registracije
    19-10-10
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

omdah da naglasim ne planiram to zloupotrijebiti imam par odredjenih msn kontakata i facebook profila na koje bih zelio upasti i to je to! stoga ako neko ima neki program ili nesto tako bio bih veoma zahvalan

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

guglaj pojam phishing, mozda ti se posreci da ti ne ostanes bez svojih

Stranica 8 od 9 PrvoPrvo ... 3456789 ZadnjeZadnje