Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 12

IMAM OGROMNI PROBLEM

Raspravljate o temi IMAM OGROMNI PROBLEM u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Kompjuter mi uopće ne želi pokrenuti antivirusne programe(AVG Free, Spyware blaster), ne želi mi pokrenuti internet explorer, a kada na ...

Starter
    Datum registracije
    22-03-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Unhappy IMAM OGROMNI PROBLEM

Kompjuter mi uopće ne želi pokrenuti antivirusne programe(AVG Free, Spyware blaster), ne želi mi pokrenuti internet explorer, a kada na drugim internet preglednicima napišem riječi poput NOD32, AVG, AVAST, Kaspersky,itd., preglednik mi se ugasi(Mozzila Firefox i Opera), kompjuter mi ne želi resertirati sistem(System Restore) i puno mi šteka(a komp mi je novi). Molim vas, neka mi pomogne tko zna što je, jer mi je komp u komi.
    Hvala Unaprijed

Starter
    Datum registracije
    22-03-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Re: IMAM OGROMNI PROBLEM

pomoć?

Uvaženi forumas Avatar od korisnika tuvok
    Datum registracije
    22-11-08
    Starost
    3
    Poruka
    851
    Liked
    1 times

Ajde nam malo više napiši,npr koji os imaš,šta si
    nainstalirao od programa,jesi sam dizao windoze i tako..
    Komandant Data,bijelo lice,
    Kad ćeš doći do Zemljice
    Da pričas danima,jer nas zanima
    da li u stroju obitava anima.

Akademik Avatar od korisnika HPetrovic1989
    Datum registracije
    26-03-08
    Poruka
    6,575
    Liked
    6 times

Citat Pravi autor: lukaxs-Rijeka Pogledaj Poruke
    Kompjuter mi uopće ne želi pokrenuti antivirusne programe(AVG Free, Spyware blaster), ne želi mi pokrenuti internet explorer, a kada na drugim internet preglednicima napišem riječi poput NOD32, AVG, AVAST, Kaspersky,itd., preglednik mi se ugasi(Mozzila Firefox i Opera), kompjuter mi ne želi resertirati sistem(System Restore) i puno mi šteka(a komp mi je novi). Molim vas, neka mi pomogne tko zna što je, jer mi je komp u komi.
    Hvala Unaprijed
    Odvedi ga na servis(garancija),novi ti je,ako nemaš dovoljno znanja za takve stvari onda ni nemoj kemijati po njemu...
    When your chips are down,and your highs are low...joyride

Starter
    Datum registracije
    22-03-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

Red face Re: IMAM OGROMNI PROBLEM

Evo neki odgovori za tuvoka. OS mi je xp professional,konfiguracija 2*3,4 ghz, ge force 9800 gt, gigabyte p45, programa ima jako puno, vjerujem da sam negdje skinuo nekog trojanca, misalim da bi rješenje bilo da napravim system restore preko nekog drugog programa(ako postoji) jer preko windowsa ne radi, tražio sam takav program po internetu al se svi plaćaju, itd., ako može itko pomoći hvala

Starter
    Datum registracije
    22-03-09
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

sad sam s nekim jadnim antivirusom koji ne briše viruse otkrio 2 virusa-Rootkit.Win32.TDSS!IK i Trojan.Win32.Alureon!IK al se ne daju izbrisat

Regularni forumaš Avatar od korisnika TalovDuh
    Datum registracije
    19-08-08
    Poruka
    123
    Liked
    0 times

Kao prvo ne smiješ imati instaliran više od jednog antivirusnog programa. Ja bi ih prvo sve obrisao, zatim bi obrisao firefox, resetirao komp, zatim ponovo instalirao firefox i instalirao samo avast antivirusni program a ako ti to ne pomogne onda treba ponovo instalirati cijeli operativni sustav.

prof. Foruma Jockey Shots Champion, Bubble Run 2 Champion Avatar od korisnika negatron
    Datum registracije
    02-08-06
    Poruka
    1,592
    Liked
    15 times

Popio si Vundo trojanca, kojeg je faktički nemoguće ukloniti iz sustava.
    Probaj instalirat i pokrenut Malwarebytes (ako ti ne da da ga skineš sa svog kompa, skini ga sa drugog i prekopiraj na svoj), on je jedini koji može tu nešto učinit.
    Ako ne uspije, preostaje ti jedino reinstalacija Windowsa, uz obavezan prethodan format hard diska.
    Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Nowhereman
    Datum registracije
    21-03-08
    Starost
    31
    Poruka
    710
    Liked
    0 times

ako je virtualmonde onda ti ni Kristijan (admin foruma) ne pomogne

samo reinstalacija windowsa...i to čim prije..da ti ne sjebe jos neku komponentu
    He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
    making all his nowhere plans for nobody.

Regularni forumas Avatar od korisnika Iron_Maiden
    Datum registracije
    20-09-07
    Poruka
    134
    Liked
    0 times

Probaj ući u Safe mode windowsa i otam izbrisat sve kaj se može, meni je pomoglo kad sam pokupil neko smeće, a ak se ne promijeni situacija, format c i friški win.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku