pomoć?
Raspravljate o temi IMAM OGROMNI PROBLEM u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Kompjuter mi uopće ne želi pokrenuti antivirusne programe(AVG Free, Spyware blaster), ne želi mi pokrenuti internet explorer, a kada na ...
pomoć?
Ajde nam malo više napiši,npr koji os imaš,šta si
nainstalirao od programa,jesi sam dizao windoze i tako..
Komandant Data,bijelo lice,
Kad ćeš doći do Zemljice
Da pričas danima,jer nas zanima
da li u stroju obitava anima.
Evo neki odgovori za tuvoka. OS mi je xp professional,konfiguracija 2*3,4 ghz, ge force 9800 gt, gigabyte p45, programa ima jako puno, vjerujem da sam negdje skinuo nekog trojanca, misalim da bi rješenje bilo da napravim system restore preko nekog drugog programa(ako postoji) jer preko windowsa ne radi, tražio sam takav program po internetu al se svi plaćaju, itd., ako može itko pomoći hvala
sad sam s nekim jadnim antivirusom koji ne briše viruse otkrio 2 virusa-Rootkit.Win32.TDSS!IK i Trojan.Win32.Alureon!IK al se ne daju izbrisat
Kao prvo ne smiješ imati instaliran više od jednog antivirusnog programa. Ja bi ih prvo sve obrisao, zatim bi obrisao firefox, resetirao komp, zatim ponovo instalirao firefox i instalirao samo avast antivirusni program a ako ti to ne pomogne onda treba ponovo instalirati cijeli operativni sustav.
Popio si Vundo trojanca, kojeg je faktički nemoguće ukloniti iz sustava.
Probaj instalirat i pokrenut Malwarebytes (ako ti ne da da ga skineš sa svog kompa, skini ga sa drugog i prekopiraj na svoj), on je jedini koji može tu nešto učinit.
Ako ne uspije, preostaje ti jedino reinstalacija Windowsa, uz obavezan prethodan format hard diska.
Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba.
ako je virtualmonde onda ti ni Kristijan (admin foruma) ne pomogne
samo reinstalacija windowsa...i to čim prije..da ti ne sjebe jos neku komponentu![]()
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
Probaj ući u Safe mode windowsa i otam izbrisat sve kaj se može, meni je pomoglo kad sam pokupil neko smeće, a ak se ne promijeni situacija, format c i friški win.