jesi ti paranoičan ili stvarno imaš dokaz za to?
inače, neki internet shield bi ti to trebao sprječiti
Raspravljate o temi IP adresa? u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Evo ovako ljudi iman jedan jako velik problem,znači kad se spajam na određenu stranicu(e) onda mi administrator te stranice nastoji ...
jesi ti paranoičan ili stvarno imaš dokaz za to?
inače, neki internet shield bi ti to trebao sprječiti
Bolje desnica nego prknenica!
Tko ti natoji pingati adresu?Netko je tako zaintegriran tobom da bude ti išel mijenjati temu u xp-u... Katastrofa čoveče. Vrati se malo u realnost...
Da meni netko mijenja teme u xp-u. Bio bih mu zahvalan. Osim ako će odabirati neukusne teme pa ga odjeb**. Može mi i raditi defregmentaciju diska i čistiti smeće. Također mi može iskonfigurirati modem. Ionako imam wirelles sa fletom pa ionako ostatak susjedstva surfa i skida preko mog accounta. A ako bude mi skida sadržaje sumljivog sadržaja budem mu rekel da ne skida takve sadržaje sumljivih sadržaja.![]()
Meni se čini da nekad imam gosta u comp-u.
Jedno jutro sam pogledao u modem i vidjeo da lampica titra kao da komunicira sa comp.
Je li to moguće ?
Nemam ništa važno u comp. ali da li može da umjesto mene piše postove na određenom forumu ili sl.
naravno da može! Jučer si upravo priznao da voliš dečke. Znači to nisi bio ti??
A sa za ozbiljno. Nitko ti nije upao na komp. Ti nisi bitan. Bez uvrede.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Pa ako je to na određenoj stranici otkantaj tu stranicu
Inače sve je moguće. A ako ti je panika za internet što ti je problem samo isključit tel. kabel iz modema kad ga ne koristiš .
To je prije situacija da ti imaš negog crva ili viruseka koji te voza, jer mogućnost da neki admin za tobom trči je malo nategnuta.
možda ga CIA špijunira, jer je hakovo NASU i otkrijo da postoje alieni ????![]()
![]()