Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Sigurnost
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Sigurnost Raspravljate o temi Kako izbrisati Kasperskog u Tehnologija i Tehnika forumu; Dragi prijatelji, imam problem sa Kasperskym i zelim ga ukloniti.Medjuti bas mi se nesto neda da to uradim(treba ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-03-07, 14:50   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-03-07
Godina: 20
Poruka: 16
zeljkotb se izdvaja iz mase
Unhappy Kako izbrisati Kasperskog

Dragi prijatelji,
imam problem sa Kasperskym i zelim ga ukloniti.Medjuti bas mi se nesto neda da to uradim(treba li napominjati da nije licencirani softwer).Kad hocu da ga "Remove",on izbaci gresku. Error Number: 0x80004005
Description:Unspecified error
Setup will now terminante i na kraju poruke OK
Engleski mi nije jaca strana pa neznam kako da rijesim ovaj problem tj, kako da se rijesim Kasperskog. Ako neko moze da mi pomogne unaprijed zahvaljujem.
zeljkotb je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 15:12   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Kako izbrisati Kasperskog

makneš sve direktorije povezane s njim, makneš ga iz startupa ... počistiš registry .. i to bi bilo to ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 15:59   #3 (permalink)
Starter

Unhappy Re: Kako izbrisati Kasperskog

Mozes li mi to malo pojasniti, ja sam vec izbrisao sto sam mogao ,ali imam fajlove koje nemogu izbrisati . Ne mogu izbrisati u programsu folder Kaspersky antivirus personal u kome opet imaju folderi Policy i Report i fajlovi avpcc.exe i ccloc.dll .
zeljkotb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 16:09   #4 (permalink)
Banned

silence

ok ... huh .... bez jako dugačkog objašnjenja, teško da ti mogu stvarno pomoći.
samo izbrisat nke foldere nije najsretnije rješenje, jer windowsi pobacaju komponente raznih programa po svuda .. običo nešto završi u c.\Documents and settings ... (u nekom od foldera unutra) ...

zatim, foldere koje se ne da obrisat tako lako, treba obrisat u safe modu

ako nisi radio pravilnu deinstalaciju, moguće je i da ti je ostao registry key koji pokušava podići Kaspersky prilikom dizanja windowsa ... ako nisi nikad prčkao po registry-ju, ne bi ti preporučio da počneš sada ...

probaj nabavit neki program poput Tune Up Utilities 2007 ili CCleaner pa s njim počistit start up, maknut te foldere koji smetaju i napravit čišćenje registry-ja kad to završiš, mislim da vrijedi probat ... ručno ima previše stvari da bi ti preko foruma to mogo kvalitetno objasnit .. probaj s ovim programima .. oni služe za održavanje Windowsa i ja sam znao s njima micat neke stvari koje windows "Add/Remove" nije htio / mogo ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 11:14   #5 (permalink)
Starter

Hvala pokusacu se snaci za ove programe
zeljkotb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 16:02   #6 (permalink)
Starter

Ipak i pored toga sto sam nabavio Tune Up Utilities 2007 nisam uspio da ga izbrisem , neznam da li da probam u safe modu da ga izbrisem, ali ne znam kako? Ako neko moze da mi objasni kako da nesto izbrisem u safe modu neka se javi. Hvala
zeljkotb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-03-07, 19:08   #7 (permalink)
Banned

silence

a gle ... ako ga nema više u startupu .. dakle, ako se ne diže i ne pokreće s windowsima .. i ko je tamo na add/remove listi ... nije bitno, ne radi, samo stoji ...

kolko se sjećam ... za uć u safe mode, trebaš ili stiskat f8 tokom dizanja, onda kad se pokaže izbornik treba naravno izabrat safe mode i to bi bilo to ...

vjerojatno će ti ostat i dalje u add/remove listi, ali bi trebao biti u mogućnosti maknut one foldere koje ne možeš u normalnom modu ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 19:31   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 969
negatron je zabranio reputaciju

Možeš te fajlove probati obrisati i preko programa po imenu Unlocker (UNLOCKER 1.8.5 BY CEDRICK 'NITCH' COLLOMB, skineš, instaliraš, klikneš desnim dugmetom miša na fajl, odabereš Unlocker i izbrišeš ga preko njega.
Odgovori sa citatom
Star 23-03-07, 13:15   #9 (permalink)
Starter

Unhappy Re: Kako izbrisati Kasperskog

Citat:
Pravi autor: negatron Pogledaj Poruke
Možeš te fajlove probati obrisati i preko programa po imenu Unlocker (UNLOCKER 1.8.5 BY CEDRICK 'NITCH' COLLOMB, skineš, instaliraš, klikneš desnim dugmetom miša na fajl, odabereš Unlocker i izbrišeš ga preko njega.
Uspio sam obrisati te foldere sa Unlockerom.Veliko hvala.
Medjutim sad sam instalirao AVG antivirus, pa sada imam problema sa printanjem mailova.Kad otvorim mail u Outlook Expressu nece da mi ga odprinta, a kad otvorim mail u Mozilla Thunderbirdu stampa normalno.Jos sam primjetio da mi sada nema funkcije Search.Kad idem na START menu-search-for files or folders nema onih kolona u koje mogu upisati trazeni fajl ili folder.Sad ne znam sta da radim.
zeljkotb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-07, 13:17   #10 (permalink)
Starter

Ne znam da li da sada otvorim novi Post pa da na njemu pisem o problemu oko printanja maila ili da ostanem na ovom gdje sam pitao za Kasperskog.
zeljkotb je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kaspersky antivirus

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103