| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Kapersky 2009 vs. ESET Smart Security u Tehnologija i Tehnika forumu; Upravo sam instalirao Vistu Ultimate i imam Kaspersky Internet Scurity 2009. Na XP-u sam imao ESET Smart Security. Pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 11-08-08
Poruka: 85
![]() | Upravo sam instalirao Vistu Ultimate i imam Kaspersky Internet Scurity 2009. Na XP-u sam imao ESET Smart Security. Pa me zanima da li da ostanem na Kasperskom ili da se vratima na ESS. ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase
Poruka: 869
![]() ![]() | Re: Kapersky 2009 vs. ESET Smart Security o boze...najbitinije ti je da imas dobar firewall a po meni kaspersky ima najbolji...znaci da ti nista sa neta ne upadne na komp...to sto ti ga nije odma nasa jer si ga sam stvorio jbg,al mos bit siguran da ti nece nist upast,i bilo bi ti dobro da stavis kaspersky internet security 7 jer 2009 ti samo zagusi komp a nist bolji nije,uz to obavezno INTERNET SECURITY verziju a ne ANTI VIRUS i staviti firewall na trainig mode,ak ne kuzis sta ti javlja onda stavi high security i gotovo...
__________________ ...u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kapersky 2009 vs. ESET Smart Security Ma daj napravio virus lol! Daj nemoj ti to tako previse olako shvacati, kaspersky je najbolji i tocka! Pogledaj si malo, utipkaj si u gugl kis vs eset pa vidi! Da ne bi bilo da ja serem ovdje! ![]()
__________________ ...it is a good day to die, and the day isn't over yet... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kapersky 2009 vs. ESET Smart Security Cuo sam jako dobre stvari o Kasperskom 2009 makar ga nisam nikad probao. Al preporucujem.
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:28.