Kaspersky all the way...
Raspravljate o temi Kaspersky 2009 ili Nod 32 u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Šta mislite koji je bolji antivirusni program po vama i zašto? ps.trenutno koristim nod32,ali sam čuo da je kaspersky2009 bolji ...
Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 30-09-08 u 16:13
Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.
Kaspersky all the way...
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
Kaspersky..NOD samo razvikani shit nista drugo..
ja imam Bit...i više nego zadovoljan
Only GOD can judge me...
"Pain is the best instructor, but no one wants to go to his class." - Choi Hong Hi, Founder of Taekwondo
PRAVILA PONAŠANJA
PRAVILA FORUMA SLIKE
Kombinacija Opera, Win XP SP2 sa svojim Firewallom te ESET SmartSecuritiy tj. NOD32 mi se do sada pokazala najboljom.... prije sam svakih 3-4mj dizao ponovo sistem a sad je vec 1g od kako sam instalirao Win i nemam nikakvih problema...
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
NOD i uvijek mu se vratim, nakon eksperimentiranja. Kod ostalih me ubija reganje, bla bla.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
ma nema do noda...probal masu drugih i uvek zarkancija neka...uvek nekaj ostane il ne skuzi opce...nod..ma...sam rijeci pohvale...
KIS... jedina zamjerka je sto keyevi budu blacklistani, al sve se to brzo rijesi![]()
Evo ja stavio Rising poslije dugo vremena imao AVG i več mi je postao naporan!