| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi koji je najbolji za naci i brisati "sranja" s kompa? u Tehnologija i Tehnika forumu; Najbolji programi za uklanjanje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,350
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji je najbolji za naci i brisati "sranja" s kompa? cuj , mozda decko ima onaj wc s ugrađenim kompom mislim da MR Proper nije los ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-05-07
Poruka: 14
![]() | Re: koji je najbolji za naci i brisati "sranja" s kompa? Nekoliko preporuka: 1. malo sofisticiraniji način izražavanja mogao bi ti priskrbiti puno više pomoći 2.CCleaner je besplatni program koji brzo i učinkovito pronalazi i čisti nepotrebne datoteke,briše tragove pri korištenju aplikacija,čisti registarsku bazu itd. Možeš ga pronaći na CCleaner.com |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: koji je najbolji za naci i brisati "sranja" s kompa? Citat:
![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-05-07
Poruka: 14
![]() | Re: koji je najbolji za naci i brisati "sranja" s kompa? Pozdrav zeljonaru. Da pojasnim: program koji sam preporučio nije svemoguć niti je najbolji ( ako si pažljivo pročitao besplatan je ),ali svoj posao obavlja vrlo dobro.Kada bi mu čistač registryja bio za nijansu bolji vjerujem da sigurno ne bi bio besplatan. No ja ga koristim i dosada nisam našao bolji za istu cijenu,a moram priznati da mnogi skuplji nisu ništa bolji,naprotiv... Na kraju mala informacija tebi i ostalima: nikada ne preporučujem nešto što nisam ili ne koristim. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: koji je najbolji za naci i brisati "sranja" s kompa? Citat:
![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Veteran | Re: koji je najbolji za naci i brisati "sranja" s kompa? Silence u svakom drugom postu preporučuje taj program...pretraži malo po forumu, upiši u tražilicu ccleaner pa ćeš vidjeti ![]() ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: brisati, koji, kompa, naci, najbolji, quotsranjaquot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:12.

mislim da MR Proper nije los
Svi smo mi MASS SARR