za uklanjanje čega?
beskorisnih fajlova, onih koje ne koristiš , onih mrljica što nastanu kad nemaš gdje izać??
Raspravljate o temi koji je najbolji za naci i brisati "sranja" s kompa? u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Najbolji programi za uklanjanje...
za uklanjanje čega?
beskorisnih fajlova, onih koje ne koristiš , onih mrljica što nastanu kad nemaš gdje izać??
You spin me right round baby, Right round!
L'essentiel est invisible pour les yeux
nemoj srat po kompu, koristi WC.
cuj , mozda decko ima onaj wc s ugrađenim kompommislim da MR Proper nije los
![]()
![]()
...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem...![]()
Nekoliko preporuka:
1. malo sofisticiraniji način izražavanja mogao bi ti priskrbiti puno više pomoći
2.CCleaner je besplatni program koji brzo i učinkovito pronalazi i čisti nepotrebne datoteke,briše tragove pri korištenju aplikacija,čisti registarsku bazu itd. Možeš ga pronaći na CCleaner.com
Pozdrav zeljonaru. Da pojasnim: program koji sam preporučio nije svemoguć niti je najbolji ( ako si pažljivo pročitao besplatan je ),ali svoj posao obavlja vrlo dobro.Kada bi mu čistač registryja bio za nijansu bolji vjerujem da sigurno ne bi bio besplatan. No ja ga koristim i dosada nisam našao bolji za istu cijenu,a moram priznati da mnogi skuplji nisu ništa bolji,naprotiv... Na kraju mala informacija tebi i ostalima: nikada ne preporučujem nešto što nisam ili ne koristim.
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja