| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi LOADER.EXE ----- problem u Tehnologija i Tehnika forumu; e ljudi imam problema sa procesom koji se zove loader. exe, javlja se prilikom pokretanja msn-a pa zna li ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: špičkovina Godina: 14
Poruka: 37
![]() | LOADER.EXE ----- problem e ljudi imam problema sa procesom koji se zove loader. exe, javlja se prilikom pokretanja msn-a pa zna li iko u cemu je problem, evo ako neko moze i da mi pomogne bio sam deinstaliro program msn.discovery i prilikom novog pokretanja msn-a mi javi "windows cannot find loader.exe make sure you typed the name correctly, and then try again. to search for a file, klik START button, and then click search" zbilja ne kuzim sta je problem.... neki virus mozda ili neko sranje?
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: Split
Poruka: 91
![]() | Re: LOADER.EXE ----- problem A je li znamo svi da je MSN najveca rupetina? Baci oko na google tocnije na ova dva linka.. Loader.exe :: Loader.exe Removal Instructions loader.exe Windows process - What is it? |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 162
![]() | Re: LOADER.EXE ----- problem Citat:
![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 162
![]() | Re: LOADER.EXE ----- problem Citat:
![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI | |
| | |
![]() |
| Tagovi: msn |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:23.

Baci oko na google tocnije na ova dva linka..