Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

MAXadsl promet!!

Raspravljate o temi MAXadsl promet!! u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; imam problem...ništa ne skidam ili sl. i dobivam račun od 7-8gb...znam da mi netko krade promet al neznam kako...tu i ...

Regularni forumaš Avatar od korisnika svabac
    Datum registracije
    11-12-08
    Poruka
    88
    Liked
    0 times

Question MAXadsl promet!!

imam problem...ništa ne skidam ili sl. i dobivam račun od 7-8gb...znam da mi netko krade promet al neznam kako...tu i tam gledam malo po youtubu i po fejsu i tak...sad me zanima kako se mogu zaštitit da mi ne kradu promet....Router je SIEMENS Gigaset SX 763 WLAN dsl..tnx

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Re: MAXadsl promet!!

ako ti ne treba wlan onda ga iskljuci u postavkama modema...ako ti treba onda stavi kreativniju sifru sa sto vise znakova

i jos nest,ako ti modem podesen kao bridge (znaci kad upalis komp moras se ici spojiti prvo pa onda tek otvaras preglednik) onda moguce da ti netko maznuo sifru i spaja se kad ti nisi online...ako ti je modem u ruter modu (znaci cim se upali komp ides odma u preglednik) onda zanemari ovo zadnje i drzi se prvog

Datum registracije
    11-12-08
    Poruka
    88
    Liked
    0 times

wlan je isključen...kak da narihtam ovo drugo...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Nowhereman
    Datum registracije
    21-03-08
    Starost
    31
    Poruka
    710
    Liked
    0 times

idi na t-com.hr/user i ulogiraj se sa svojim podacima...sa lijeve strane imas "maxadsl ispis spajanja" klik na to i pogledaj kad i koliki je download....zatim promjeni na istoj stranici lozinku...stavi neku novu..jer moguce je da ili ti je neko probio enkriociju mreze ili neko ima tvoje podatke od adsl-a....stavi si novu lozinku i spremi je negdje na neki papiric....i ne zaboravi kad promjenis lozinku tu istu lozinku unijeti u router, email....to promjenis na routeru na slijedeci nacin

idi na http://192.168.1.1 i ulogiraj se u ruter..idi pod opcije i nadji di promjenis lozinku....iskljuci opciju wlan ako je ukljucena, osim ako ne koristis wlan..ako koristis wlan nabi neku bolju enkripciju...ako se tako velik promet nastavlja prijavi to t-com...pa ce valjda oni preuzet nesto
    He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
    making all his nowhere plans for nobody.

Datum registracije
    11-12-08
    Poruka
    88
    Liked
    0 times

već sam gledao ispis spajanja i promjenio lozinku...unio sam ju i u router....tnx puno

Lajkaj nas na Facebooku