Raspravljate o temi McAfee Enterprise u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Dobio sam McAfee Enterprise 8.5 antivirus od prijatelja, a kako mi je baš bio istekao stari, instaliram ovaj. Je li ...
SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!!
sigurno je originalni, to nije frka, nego me zbuni što je za preduzeća i sl.
evo sad gledam na 11.mjestu je u ukupnom poretku antivirusa
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
btw. koja je to lista. Ko je na prvom mjestu. Nije problem promijeniti antivirus??![]()
a koja je to lista, i ko je na prvom mjestu ako mi možeš reći ?? ja imam antivirus " Eset Smart Security", i nisam uopšte zadovoljan tim antivirusom , pa zato pitam. Volio bih maći to smeće i uzeti Kasperski Antivirus (jer mnogi kažu da je odličan) , ali po mom mišljenju Kasperski uzima mnogo memorije i usporava kompjuter kada se pali.
Mislim da je Kaspersky dobar antivirus, isto kao i McAfee, i da vrijedi žrtvovati malo vremena za dobru zaštitu. Ipak, ako ti je važna brzina (odnosno, Ram usage što manji) preporučujem ti NOD 32
evo ti link:
AntiVirus Software Review 2009 - TopTenREVIEWS
ok je i EsetSS...kaspersky...imas i kod nas za ga kupiti..godisnja licenca je ja mislm 188kn za jedan kompjuter/1 godinu
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
ma ja sam imao nekoliko puta problem kada sam htio upaliti kompjuter, i morao sam stalno nositi kompjuter na popravku, i kao uzrok svega toga lik kod koga nosim komp na popravku mi je rekao da je to zbog virusa i zbog Kasperskog, jer po njegovom mišljenju Kasperski mnogo usporava kompjuter pri paljenju. Zato sam i ja to rekao za paljenje, mada i od drugih sam čuo da se žale kako im Kasperski usporava kompjuter.
Zadnji Uredio ringeraja : 27-03-09 u 19:10