Ma čim je neki link u pitanju, ni od prijatelja ne uzimam...najjače mi je bilo kad sam dobio od prijatelja koji ne zna hrvatski kako treba a kamoli engleski, a poruka došla na engleskom : Do you want to see my new car...i .rar file...hahahaha
Raspravljate o temi MSN-virus u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Evo ovako svi koji koristite msn i dobijete poruku od neke "Nora" sa nekim liknom ni pod kojim slučajem ne ...
I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right, We're leaving for so long
I'm all out of love, What am I without you
It can't be too late, To say that I was so wrong...
Ma čim je neki link u pitanju, ni od prijatelja ne uzimam...najjače mi je bilo kad sam dobio od prijatelja koji ne zna hrvatski kako treba a kamoli engleski, a poruka došla na engleskom : Do you want to see my new car...i .rar file...hahahaha
Per sempre bianconero!La vita è dura in ogni significato!
ili check this boys hair is on fire...
ma daj..ko je toliko mutav da to otvara?
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
Hehe... Pamela Anderson zarazila milijune ljudi iz mail attachmenta. Pustite vi to, kod muškaraca je donja glava brža od gornje.
Tako je, uvijek ima naivaca. S tim da je ovaj vrlo lukav pretvara se da ti je poslao prijatelj samo link sa smajlićem kao to je dobara stvar.
I sad ak nemaš dobar antivirusni program da ga blokira prije nego se instalira najebo si.
I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right, We're leaving for so long
I'm all out of love, What am I without you
It can't be too late, To say that I was so wrong...
ima puno naziva za te viruse,i zato treba pazit šta se prima i od kog se prima,![]()
Jednostavno rjesenje na sve ove gluposti, je pitat kontakta s kojim razgovaras, sta je to, ili samo upitnik, ako on kaze "to je (bilosta)" onda kliknes, u suprotnom ne...I rjesen problem...
I zlatni kavez je samo zatvor!
Čuo sam da ima neke antiviruse za MSN, ali nikad nism to vidio niti probao...