| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Nabolji antivirusni program u Tehnologija i Tehnika forumu; molim vas glasaj te za najbolji antivirusni program. po meni kaspersky... |
| Vidi Rezultate Anketa: Najbolji antivirusni | |||
| Bitdefender | | 0 | 0% |
| Kaspersky | | 3 | 16.67% |
| Nod32 | | 7 | 38.89% |
| Norton | | 2 | 11.11% |
| Avg | | 3 | 16.67% |
| Avast | | 3 | 16.67% |
| Glasači: 18. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nabolji antivirusni program Zašto mene moj podforum počinje podsjećati na playtime. Mislim da ću lagano uvesti restrikciju "nabrajajućih" topika. Ili raspravljate o nečemu ili zatvaram ovo. koji je smisao nabrajanja imena - svi znamo koji AV-i postoje....
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nabolji antivirusni program nod 32....nebrojeno puta sam se u to uvjerio....nade ono kaj ni jedan drugi ne nade....performanse su mu iznad ostalih...jedino malo sistemske memorije popapa kad je u trayu al neka....sam da ja nis ne poberem...nod u kombinaciji s recimo adaware-om i spybot-om i eventualno nekim firewallom (makar za njim nema prevelke potrebe) radi ubojitu kombinaciju za viruse....nemas sanse da ti nekaj dode nenajavljeno...naravno da je pritom vrlo krucijalan redoviti update definicija....al hej...tih nekolko megabajta u usporedbi s cistim kompom i sigurnim podacima se nemre mjerit....
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,044
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nabolji antivirusni program Evo da ja obrazlozim zasto je meni nod32 najbolji: Pokrece se u trayu,sto je zapravo dobro jer od samog dizanja windowsa on je odmah aktivan.Ima mogucnost automatskog update-a...Dosada me nijednom nije iznevjerio i vec više od 2 godine ga imam i redovti update-am i nikada nisam pokupio virus.Po mnogim casopisima sam takodjer citao da je najbolji sto me i ponukalo da ga instaliram...Vrlo brzo nalazi i hvata sve vrste virusa i cesto ih odma ukloni
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:09.