| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Nabolji antivirusni program u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo da i ja prenesem svoja iskustva. NOD je definitivno u vrhu, ima najveću bazu poznatih virusa i ostalog maleware-... |
| Vidi Rezultate Anketa: Najbolji antivirusni | |||
| Bitdefender | | 0 | 0% |
| Kaspersky | | 3 | 16.67% |
| Nod32 | | 7 | 38.89% |
| Norton | | 2 | 11.11% |
| Avg | | 3 | 16.67% |
| Avast | | 3 | 16.67% |
| Glasači: 18. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-01-07 Lokacija: Požega-Osijek Godina: 26
Poruka: 36
![]() | Re: Nabolji antivirusni program Evo da i ja prenesem svoja iskustva. NOD je definitivno u vrhu, ima najveću bazu poznatih virusa i ostalog maleware-a, al daleko od toga da je savršen. Nedavno sam preko USB sticka pokupio nekakav virus, ne znam više kako se zvao, NOD mi ga nije otkrio iako sam imao najnovije definicije. No proguglao sam prema simptomima i našao o čemu se radi te to uklonio sa za to namijenjenim programčićem. Od ostalih sam koristio Kaspersky, Avast, te trenutačno na poslu imam Symantec (nekad Norton). Za ovaj posljednji mogu reći da je dosta veliko smeće jer je do sad dosta maleware-a propustio (kolega je već 2 puta dizao vindoze zbog njega) iako je legalno licenciran i trebao bi imati najnovije update-ove. Da zaključim, iako ni jedan nije 100 % pouzdan (iako u velikoj mjeri treba znati i šta se download-a), NOD je najbliže ideali. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nabolji antivirusni program Meni je najbolji ovaj Eset NOD32 2.70.... verzija, update mi radi skoro svaka 2,3 sata, a imao sam onu novu 3.0. verziju i pokupio sam neki virus pa sam morao skidati neki dodatni program da bih ga mogao izbaciti, ovaj mi je odličan i za sada nisam imao nikakvih problema... Od ostalih, AVG je isto odličan, a BitDefender je najjači samo što ako naiđeš na neku Bug verziju može napraviti puno više štete nego koristi... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Nabolji antivirusni program prebacio sam se s nod32 2.5 na 3.0....zakrpo ga...updateo bazu i radi ko vurica...cak mi je i prije updateanja nasao nekog trojana koji mi se nakacio i maknuo ga dok si reko keks...ma predobar je to programcic...a i sucelje je lijepo i jednostavno za koristit...ne odvajam se od njega...stitio me godinama a bome ce me i dalje stitit....
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-01-07 Lokacija: Požega-Osijek Godina: 26
Poruka: 36
![]() | Re: Nabolji antivirusni program Ma dobro, to je klasika, to više i ne računam! Al bio je neki puno ozbiljniji, onemogući ti pristup Task Menageru i sakrije postavke foldera. Mislim da je Vundo il tak nekak!
__________________ Svi su zamjenjivi, osim onih koji se stalno mijenjaju... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Administrator Datum registracije: 20-08-07 Godina: 25
Poruka: 85
![]() | Re: Nabolji antivirusni program Nod, bez sumnje. Jako je dobar i za manje firme (do 10 kompova) Inače, dobar firewall rješava 99% problema, obično je antivirus zadnja rupa na svirali
__________________ "Normal" is what everyone else is, and you are not. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Nabolji antivirusni program Updajte windowsa? To ničem ne koristi. Sve ostalo stoji. Ja imam Aviru + ZoneAlarm + AdAware. Ovi antivirusi tipa Nod, Kaspreski, itd. Ako ih ne kupite legalno, odnosno skinete ih sa rapidshara najčešće dolaze sa lijepim arsenalom malicioznog sranja. Kad se updajtaju lijepo si otvaraju port... Itd. Najbolje je kupljeno ili u mojem slučaju free.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:02.