avira anti virus personal ,dnevni update i nikad problema s virusima ,a sve djabaleska za privatne korisnike
Free antivirus - Avira AntiVir
Raspravljate o temi Najbolji besplatni antivirusni program?? u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Ja imam Aviru nije loš meni bar,ali otkad sam napravio image sa Acronis true image home nemam nikakvih problema i ...
avira anti virus personal ,dnevni update i nikad problema s virusima ,a sve djabaleska za privatne korisnike
Free antivirus - Avira AntiVir
Ni Avast nije loš. No sve u svemu - besplatni programi daleko su od komercijalnih.![]()
Potpisi su za budale.
koji je najbolji?
jal valja avast?
ja ga koristim na svim računalima a nedavno čuo da kao nevalja i da koči računalo dosata![]()
![]()
ja imam avg, i zadovoljan sam
koči jedino kad skenira, ali i to se da fino poštelati tako da ga uopće ne primjetiš
![]()
ja imam BitDefender-a, Download BitDefender Free Edition 1.0.13.862 Free - A free antivirus that uses #1 ranked technology and is feather-light - Softpedia, ali full verziju.
kako je meni laptop star i spor onda kad radi update virus datoteka onda mi je komp jakoo spor narocito ako je update od 20MB.
ok, to se rijetko desava...prosjecni update je negdje oko 3-6MB.
ukratk, zadovoljan sam prilicno, svaki pokusaj pristupa na net ili registry windowsa mi javlja je li taj proglram cist i preporuca mi da dozvolim ili ne njegov nastavak.
http://www.croportal.net/forum/glazba/cp-hit-2012-a-69684/
................
Pa vidiš na torrentu dal je OK ili nije.
Sa NOD 32 am imao stalne zajebancije i probleme i računar mi je usporavao te je izbacivao nekakve greške. Oko 2 godine koristim AVAST, ne znam ni sam koji tačno tip jer se samoobnavlja , a i drajvere nije taško naći pogodite kako.
Program je OK malo šteka prilikom skeniranja scjeloga računala .
Kažu na AVG nije loš, dok sa Kasperskim narod općenito u mojoj čaršiji nije zadovoljan.![]()
Pogledati rok trajanja.