| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi "novi" virus u Tehnologija i Tehnika forumu; zašto si onda naglasio da je legalna?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: "novi" virus Citat:
Uostalom za sad su svi ti navodni virusi koji će se navodno aktivirati u neki datum bile patke. Zadnji Uredio Maslow : 19-04-06 u 22:26. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Nježni predator | Re: "novi" virus Ja u pravilu kupim samo trojance, i pokojeg crva, a virusa nisam dobio godinama. Nije da ih nema, ali s dobrim antivirusom koji se osim toga svaku noć automatski aktivira i napravi kompetan pregled već dugo nemam problema. Ponekad me istina bog naljuti kad moj programčić proglasi za virusa, ali šta se može. Bolje i puhanje na hladno nego format c diska. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: "novi" virus Citat:
Ako nisi radio update kako uopće možeš znati da li i koliko imaš virusa. I čime to čistiš viruse, ako nemaš updatani antivirus, i kako uopće znaš da ih imaš. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: quotnoviquot, virus |
« -
|
Antivirus! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novi Virus Invitation | CroSoldier | Računala | 19 | 11-06-08 10:11 |
| Albanski Virus | pharaoh | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 11-07-07 11:32 |
| Virusi Koji Haraju Hrvatskom | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 22:23 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:04.