| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi OPREZ - opasni crv(worm) kruži IM mrežama (MSN, AIM i ostale) u Tehnologija i Tehnika forumu; već sam od 3 kontakta dobio .zip fajl sa naslovom photos, uz koje je na jednoj poruci bio čak i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | OPREZ - opasni crv(worm) kruži IM mrežama (MSN, AIM i ostale) već sam od 3 kontakta dobio .zip fajl sa naslovom photos, uz koje je na jednoj poruci bio čak i tekst ''just photos of me'' uglavnom, budite oprezni , ako ga otvorite, automatski će slati taj isti ''zip'' vašim msn kontaktima. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
![]() | Re: Trojanac Kruži MSN-om Citat:
to mi je prvi put bija da san ima takvih problema priko msn-a. inace su mi ljudi slali svakakve gluposti da postoje razni virusi koji kruze msn-om, tipa: nemoj pustat vise nikog u kontakte s yahoo-a jer ce ti upast virus i izbrisat sve iz kompa. uglavnom je rezultat bija njihovo blokiranje... | |
| | |
| | #4 (permalink) | ||
| Banned | Re: Trojanac Kruži MSN-om Windows Worm Uses BitTorrent to Propagate | TorrentFreak nije samo preko MSN-a .. treba pazit .... Citat:
Citat:
BTW :: promjenio sam ime teme, da dobije točniji opis ... | ||
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,622
![]() | Re: OPREZ - opasni crv(worm) kruži IM mrežama (MSN, AIM i ostale) buraz mi je otvorio taj zippan file, i kak da se rijesim te gamadi sad ?
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,622
![]() | Re: OPREZ - opasni crv(worm) kruži IM mrežama (MSN, AIM i ostale) hvala na savjetu, jednostavno sto mogli reci kak se zove taj file u processu tak da ga se moze naci i ubit, tj obrisat
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: OPREZ - opasni crv(worm) kruži IM mrežama (MSN, AIM i ostale) Evo, napokon je i meni to neko prek MSN-a poslao, jeaaaaaa ![]() Uglavnom NOD ga prepozna i miče ga, tako da se uopće taj fajl ne inicijalizira, dakle koristite NOD za sigurnost ![]() Naravno, to je moja preporuka, ne koristim druge programe, pa tako da neznam dal oni djeluju ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: aim, crvworm, kruzi, mrezama, msn, opasni, oprez, ostale |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:22.