| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Outpost security Suite Pro u Tehnologija i Tehnika forumu; evo stavio sam taj antivirus na svoj komp i ćini mi se odličan, pa me zanima vaše mišljenje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Outpost security Suite Pro evo stavio sam taj antivirus na svoj komp i ćini mi se odličan, pa me zanima vaše mišljenje o ovom antivirusu ima li problema iko sa njim ? ![]()
__________________ andoylz@hotmail.com |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Outpost security Suite Pro lol
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Outpost security Suite Pro Ima atraktivno sučelje koliko sam mogao primjetiti na njegovoj download stranici. Nažalost koliko sam dalje surfao to je i jedino kaj ima. Naravno da je bilo kaj bolje nego ništa... Evo ti dolje jedan link koji prikazuje rezultate testiranja nekoliko antivirusnih rješenja kao i tvojeg Outposta. http://www.anti-malware-test.com/?q=node/39 Neznam, nebih sad imenično antivirus počeo preporučivati ali bih ti preporučio da si nabaviš nešto bolje...
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Outpost security Suite Pro to znaći da se prebacivam na aviru ponovno !
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Outpost security Suite Pro Pa odabir bi trebao biti tvoj. Ovo je samo jedan u moru testova antivirusnih rješenja. Ali koliko sam i drugim testovima vidio ne prolazi baš najbolje.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Outpost security Suite Pro ma stavit ću ja avast ponovo !čini mi se da je on najbolji besplatni !
| | |
![]() |
| Tagovi: antivirus, outpost |
« Nabolji antivirusni program
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:12.