| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi pitanje (2 atnivirusa) u Tehnologija i Tehnika forumu; imam nod32 i Avg i oba dva su super, e sad neki tvrde da će se potuč i napravit sranje, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-06-06 Godina: 27
Poruka: 17
![]() | imam nod32 i Avg i oba dva su super, e sad neki tvrde da će se potuč i napravit sranje, a drugi kažu da je u redu sve dok im nedam da skeniraju u isto vrijeme. ima li 3. opcije ili jedna od ovih je točna? PS:imam i ad-aware al on je anti-spyware. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje (2 atnivirusa) ima jedan moj 7 antivirusa pa je pokupio tri trojanca ![]() samo jedan antivirus moraš imat a možeš ih kombinirat sa drugim programima za zaštitu alla Spybot ili Adaware
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,350
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje (2 atnivirusa) ja imam AVG i zadovoljan sam!
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: pitanje (2 atnivirusa) Ostavi si onaj koji ti je jednostavniji. Ja isto imam AVG i preporučam ga.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje (2 atnivirusa) prema ovoj stranici Antivirus test je BitDefender najbolji ali ja koristim nod32 zasad... možda prebacim na taj BD ako ustanovim da je bolji
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-11-05
Poruka: 282
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanje (2 atnivirusa) BD su stavili na prvo mjesto samo radi cjene!! A Kaspersky pro. skenira i startup i registry ,samo neznam zašto to nisu tamo stavili. mislim da je kaspersky ipak no 1. Zadnji Uredio smjesko911 : 07-01-07 u 14:24. |
| | |
![]() |
| Tagovi: atnivirusa, pitanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:16.