| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi pitanje (2 atnivirusa) u Tehnologija i Tehnika forumu; Je je treba se pazit slažem se... al kad ti nešta upadne onda ćeš reć zašto nisam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: pitanje (2 atnivirusa) Je je treba se pazit slažem se... al kad ti nešta upadne onda ćeš reć zašto nisam imo neki antivirus... ja imam antivirus, firewall i antispyware pa još uvijek pazim di surfam...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: pitanje (2 atnivirusa) koristim podosta internet i njegove servise vec x godina pa nisam imao problema, osim kad je bio Sasser , al' to su winsi bili krivi...mada, svakako se slazem da je imanje antivirus softvera korisno i poželjno prije su znali dosta resursa trošit (usporenje sustava i do 30 %) pa sam ih zato izbjegavao jedino što obavezno korisitm je Zone Alarm
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-01-07
Poruka: 7
![]() | Re: pitanje (2 atnivirusa) imam jedno pitanje,imam nod 32 i razmišljam jel bi dobro da si instaliram koji vatreni zidić jer nevjerujem da mi je ok onaj koji daje t-com uz paket ovaj koji imam flate rate i neznam da li bi se tukli tj.da nisu konktabilni i da sve šljaka super,molim vašu pomoć za mišljenje i odabir |
| | |
![]() |
| Tagovi: atnivirusa, pitanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:46.

, al' to su winsi bili krivi...