Hm cuo sam za CCleaner da su neki imali s njim problema,e sad jbg program i sam nudi backup registrya...TuneUP koliko sam cuo jos nije zeznuo stvar pa radije onda njega koristi
![]()
Raspravljate o temi Pitanje vezano za CC cleaner u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Da li taj program moze izbrisat neke bitne datoteke kad brise,recimo danas ga pokrenem i izbrisem sta ima,onda napravim update,odem ...
Hm cuo sam za CCleaner da su neki imali s njim problema,e sad jbg program i sam nudi backup registrya...TuneUP koliko sam cuo jos nije zeznuo stvar pa radije onda njega koristi
![]()
E ovako =CC Cleaner koristim več 5 godina i još nisam imao nikakvih problema sa njim.Podesi ga da Skenira sve na registru, a opcije na Back up podesi na brisanje nakon 30 dana.Pazi šta brišeš jer u nekim drugim postavkama nema Back up.
Ako imaš program tipa fasterfox, on će ti pohranjivati sav sadržaj svakog linka koji vidiš iako ga nisi otvorio, kako bi ubrzao njegovo potencijalno otvaranje, što zna skupiti dosta smeća u Temp folderima.
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
CC briše temp folder koji će se puniti surfanje, instaliranjem, nadograđivanjem...u stvari u principu čim radiš u Win imat ćeš priliku da nešto obrišeš iz temp foldera.
A da ne spominjem recycle bin, memory dumps, clipboard, windows log fajlove....
Po meni najbolji i najvažnije najbrži program za čišćenje računala. izbjegavati uključivanje opcije Naredno jer to briše neke sys.dat npr. drivere za čitače kartica i sl., no to ionako po defaultu nije uključeno i iskače upozorenje.
Cleaner![]()
Jest, dobar program. Očistit će računalo od nepotrebnih datoteka, ali neće pregledati i ispraviti cijeli Registry, samo dijelove. Za takvo što treba ti Registry Booster.
Potpisi su za budale.
Pomenuti program koristim vec dvije godine i nikada mi nije napravio problem. U zadnje vrijeme koristim TuneUp Utilities 2009 i smatram da je to dosad najsavrseniji program. Za svaku radnju ima povratnu tacku. Ako ti treba nesto za njega javi se na pp i nece ti vise nista trebat.
Disi punim plucima jer samo jednom se zivi!!!
CC cleaner mi je jednom prilikom zakomplicirao zivot do bola.. jedino rjesenje je bio reinstall windoza
tune up utilities koristim vec ohoho godina - nikad ni najmanji problem![]()