| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Pitanje vszano za CC cleaner u Tehnologija i Tehnika forumu; Da li taj program moze izbrisat neke bitne datoteke kad brise,recimo danas ga pokrenem i izbrisem sta ima,onda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-07 Godina: 28
Poruka: 43
![]() | Pitanje vszano za CC cleaner Da li taj program moze izbrisat neke bitne datoteke kad brise,recimo danas ga pokrenem i izbrisem sta ima,onda napravim update,odem na net,napravim windows update i kasnije opet pokrenem CC i on mi nadje da triba izbrisat 43 MB,a jutros nakon 2h surfanja 650 MB,nije mi jasno nikako,pa ako tko zna bio bih zahvalan da mi objasni ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: Split
Poruka: 91
![]() | Re: Pitanje vszano za CC cleaner Hm cuo sam za CCleaner da su neki imali s njim problema,e sad jbg program i sam nudi backup registrya ...TuneUP koliko sam cuo jos nije zeznuo stvar pa radije onda njega koristi ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-01-08
Poruka: 10
![]() | Re: Pitanje vszano za CC cleaner E ovako =CC Cleaner koristim več 5 godina i još nisam imao nikakvih problema sa njim.Podesi ga da Skenira sve na registru, a opcije na Back up podesi na brisanje nakon 30 dana.Pazi šta brišeš jer u nekim drugim postavkama nema Back up. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje vszano za CC cleaner Ako imaš program tipa fasterfox, on će ti pohranjivati sav sadržaj svakog linka koji vidiš iako ga nisi otvorio, kako bi ubrzao njegovo potencijalno otvaranje, što zna skupiti dosta smeća u Temp folderima.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-11-07 Lokacija: Karlovac Godina: 27
Poruka: 7
![]() | Re: Pitanje vszano za CC cleaner CC briše temp folder koji će se puniti surfanje, instaliranjem, nadograđivanjem...u stvari u principu čim radiš u Win imat ćeš priliku da nešto obrišeš iz temp foldera. A da ne spominjem recycle bin, memory dumps, clipboard, windows log fajlove.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:19.

...TuneUP koliko sam cuo jos nije zeznuo stvar pa radije onda njega koristi