Raspravljate o temi Pop up u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Jucer sam rusio sistem i instaliro sam firefox i stalno mi se pojavljuju pop upovi i spam kako blokirat iso ...
Zadnji Uredio AnDrIjAnIc : 17-01-09 u 09:01
Only GOD can judge me...
"Pain is the best instructor, but no one wants to go to his class." - Choi Hong Hi, Founder of Taekwondo
PRAVILA PONAŠANJA
PRAVILA FORUMA SLIKE
meni je kvačica na tome pa mi i dalje iskače pop up window od onog inageforma ili nešto za upload slika.... ali od neke druge stranice...![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Imaš ovo
Adblock Plus
Ja s ovim ne vidim niš![]()
Only GOD can judge me...
"Pain is the best instructor, but no one wants to go to his class." - Choi Hong Hi, Founder of Taekwondo
PRAVILA PONAŠANJA
PRAVILA FORUMA SLIKE
nemam.... ma samo taj 1 mi ispada.... mislim nesmeta mi ali ono, mislio sam da ovo skroz blokira![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Ja stari moj nit vidim reklame nit pop up prozore.... ništa....gola stranica skroz![]()
Only GOD can judge me...
PRAVILA PONAŠANJA
PRAVILA FORUMA SLIKE
ni ja ne vidim niš... i love AdBlock... to svakak morate imat
Bolje desnica nego prknenica!
Zadnji Uredio sahasa : 17-01-09 u 19:39
Only GOD can judge me...
PRAVILA PONAŠANJA
PRAVILA FORUMA SLIKE
isti taj problem i ja imam, adblock ga je brania citavih 10 minuti od adversitmenta i ja sam mislia da je to to, ali vraga opet...
a ovo sta on ne vidi neke stvari je, jer je stisnia block najverovatnije![]()
evo za one koji nekoriste firefox i dodatke za njega.
kad hoćete filtirirati neke dijelove stranice onda ukucajte u filter *.gif ili *.swf ... znači sve što ima tu ekstenziju će biti blokano.
možda to pomogne
npr. http://adserver.croportal.net/www/images/*.swf
ili http://adserver.croportal.net/www/images/*.gif