Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Sigurnost
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Sigurnost Raspravljate o temi Problem sa update-om nod32 u Tehnologija i Tehnika forumu; prije par dana sam dobio poruku u toolbaru od windows security centra (onaj crveni znakić sa x) da bi trebalo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-02-07, 16:25   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-12-06
Godina: 19
Poruka: 282
Jimmy se izdvaja iz maseJimmy se izdvaja iz mase
Problem sa update-om nod32

prije par dana sam dobio poruku u toolbaru od windows security centra (onaj crveni znakić sa x) da bi trebalo update antivirusnog programa (u ovom slučaju nod32 što je i navedeno) no to sad nije bitno
išao sam na update i pisalo mi je da nije potreban update jer je najnoviji update napravljen,ali version of virus signature database stoji na 2003 (odnosno na datumu 24.01.07.) i neće dalje već uvijek kada update-a pojavi se isti datum,ponovno sam pokrenem update i isto...
mislim da se ne radi o isteku trial verzije jer mi piše da je još preostalo 16715637 dana još (kada sam kupovao komp lik mi je rekao da je puna verzija i da ću ga moći koristiti dok god imam komp,a i platio sam za njega)
sve je u redu i nema nikakvih grešaka,ali ne ide dalje od tog datuma...
ovo mi se prvi put dogodilo,pošto nikad nije bilo problema sa nod32,pa ako bi netko mogao ikako pomoći?
Jimmy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 17:08   #2 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Problem sa update-om nod32

hmmm, meni se taj problem već dogodio u dva, tri navrata...!

kao prvo, nisam siguran jel znaš da ti nemaš puno verziju i nisi mogao platiti ili trebao platiti ovo što imaš, jer je to samo trail verzija koja je crackirana da traje toliko puno dana

nod32 ima defaultno postavljeno nekoliko servera nakoje se prijavljuje za update i obično uvijek kada postoje veliki (u mb) update prvi su na redu oni s punim plaćenim verzijama, a onda svi ostali i obično zbog gužve se ne dolazi na red i prikazuje da je updatean jer čeka na red na serveru s obzirom na gužvu ili serveri postavljeni u trail verziji uopće više ne rade i ne postoje

ja sam to do sada rješavao s pronalaženejm i dodavanjem novih servera s kojim s e može free skinuti update....a zadnje je da sam nabavio zadnji patcher za nod 32 v2.1 i s njim crackirao zadnju 2.70 verziju nod32 i sve šljaka kao singerica....čak in hrvatska verzija nod32 2.50...
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 18:11   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-12-06
Godina: 19
Poruka: 282
Jimmy se izdvaja iz maseJimmy se izdvaja iz mase
Re: Problem sa update-om nod32

hm,ako je već tako gdje ću naći takve servere,da li je potrebno nadograditi na 2.7 i kako bi se moglo nadograditi postojeća (u mom slučaju 2.5) na 2.7? da li se treba deinstalirati prvo ili?
Jimmy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 19:03   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

PLATIO SI TRIAL VERZIJU KOJA TRAJE 16715637 DANA?????????
NIŠTA TI NIJE BILO SUMNJIVO? ... OVO TRIAL OD TOLKO DANA?

neću komentirat gore navedeno, ko god ti je to prodo, slobodno ga prijavi na policiju. to je crackana verzija, koja se NIKAKO ne smije updatejtati, jer čim se spojiš na server, prođe provjera i ode ključ ....

možeš skidat nove definicije virusa, ali ne smiješ ni slučajno raditi update programa ....

PLATIO SI TRIAL VERZIJU KOJA TRAJE 16715637 DANA?????????
NIŠTA TI NIJE BILO SUMNJIVO? ... OVO TRIAL OD TOLKO DANA?

svašta ... pa dobro, jebemu mater ... di si vidio takav trial?
KO UOPĆE PLAĆA BILO KAKVU TRIAL VERZIJU?

EDIT ::
ok ... sad me prošlo ... pa dobro, TRIAL == PROBA, POKUS, ISPROBATI ...
kak ideš nekome platiti za trial verziju, pa da traje i miljon godina?
naravno da ne radi, crackana je na najednostavniji način - produženjem lažne trial verzije i nema šanse to pokrenut opet. možda reinstalacija kompletna, ali ti treba crack .. a o tome ovdi ne pričamo? jelda?

sorry, ali meni stvarno nije jasno kak ideš plaćat za to?
pa kolko si to platio?
PUNU CIJENU?
pa zakaj onda ne kupit u dućanu, ljepo sa kutijom i svime (ja samo imo oriđiđi NOD32 ... legalan .. uopće nije skup 200-250 kuna)

Zadnji Uredio silence : 01-02-07 u 19:09.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 19:12   #5 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Jimmy Pogledaj Poruke
hm,ako je već tako gdje ću naći takve servere,da li je potrebno nadograditi na 2.7 i kako bi se moglo nadograditi postojeća (u mom slučaju 2.5) na 2.7? da li se treba deinstalirati prvo ili?
ne možeš nadograditi.
njente ... no čens ...

jedino kaj možeš je ponovno instalirat 2.5, uključit crack koji imaš i NIKAD ni taknut "update" gumb ... samo nek ti skida definicije virusa ...

naravno, poslje nekog vremena više nećeš moć koristit, jer će oni onemogućit toj verziji skidanje definicija ili ih više neće izdavat, ali do onda .. imaš kaj imaš....

o bože ... pa kaj ti je još taj ko ti je prodo kompjuter stavio i naplatio?

ozbiljno te pitam, možda imaš još kakvih bombi takvih...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 19:15   #6 (permalink)
Banned

silence

ok ... sad me sve prošlo.
ozbiljno ti kažem, nek ti tip vrati pare ili ga prijavi.
meni se gade takvi .. uzet pare za nekaj kaj zna da neće radit i još lagat.
to je po meni piratstvo ... i to još govnarski, ne kaži ti kaj je posrjedi, nego laže i spremi pare u đep ...

ja bi mu noge polomio (nekoliko puta).

daj, kaj ti je sve još stavio na komp? jel imaš još nešto sa "ma radiće, majke mi" licencom? da ti ne ode i to ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 19:21   #7 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ok ... sad me sve prošlo.
ozbiljno ti kažem, nek ti tip vrati pare ili ga prijavi.
meni se gade takvi .. uzet pare za nekaj kaj zna da neće radit i još lagat.
to je po meni piratstvo ... i to još govnarski, ne kaži ti kaj je posrjedi, nego laže i spremi pare u đep ...

ja bi mu noge polomio (nekoliko puta).

daj, kaj ti je sve još stavio na komp? jel imaš još nešto sa "ma radiće, majke mi" licencom? da ti ne ode i to ...
pa prvi su na redu piratski Windowsi bez licence....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 19:28   #8 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
pa prvi su na redu piratski Windowsi bez licence....
fkors ... ali jebemu mater, pa postoji granica neka. ne možeš čovjeku uvaljat crackanu (i to loše) verziju i još mu uzet novce, a da mu ni ne kažeš kaj je... nego mu još priča kak će to uvijek radit, pa mogo ga je barem upozorit.

ja bi ga majke mi mile prijavio. da tip nije takvo govno, nikom ništa, ali ako je istina kaj je ispričao .. bum - prijava .. pa ti objasni kak to prodaješ TRIAL verziju koja traje tolko dana i zakaj se čovjek ne može spojit na net i napravit update programa ...

bio jednom u jednoj firmi i sekretarica tamo mi priča kak je platila 350 kuna da joj tip očisti kompjuter od spywarea i virusa .. znaš kaj je napravio?
format c: i stavio nove (naravno piratske) winXP .... i lagano pospremio 350 kunića u đep ....

složiš sa nLite-om Xp instalaciju koja se sama instalira (ne treba ispunjavat ona sranja o vremenskim zonama, serijski broj i ostalo) i dakle samo ubaciš CD unutra .. odeš .. dođeš 45 minuta kasnije i .... 350 kunića ...

majke mi ... stvarno sam u krivom poslu.

Zadnji Uredio silence : 01-02-07 u 19:30.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 19:33   #9 (permalink)
Master of Sex n Sin

nisi u kirvom poslu, nego si ispravan i pošten...i to te ne treba bedirati, jer nisi blesav što ne uzimaš novac na taj način.....nego treba mamu takvim pedrčinama koji se koriste na ljudima koji pošteno ne znaju o kompvima puno, ako što svi na početku nismo znali
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-07, 19:57   #10 (permalink)
Banned

silence

nemojmo pretjerivat ... ček da vidiš kad počnem biznis
nisam baš neka poštenjačina, ali jebemu, ako mi neko plaća da mu nešto napravim, onda to i napravim. pa kaj nije dosta da mu je prodo komp (vjerojatno po nabijenoj cjeni), nego još ovakvi pederluci?

instaliraj čovjeku NOD32, ma nek je i crackan, al mu reci ... uzmi 50-100 kuna za to, ipak treba i to znat, bolje da ima crackani anti-virus nego nikakvi ...
ali jebemu mater, pa nemoj mu reć da će sve radit kak treba.

to je točka di povlačim crtu.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nod32, nod32 update

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103