| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Problem sa update-om nod32 u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: John Doe Joj ljudi što lupate gluposti a nemate pojma! Jimmy, otvori "update". Klikni na &... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Banned | Re: Problem sa update-om nod32 Citat:
on ko drži taj server krši hrpetine zakona i sigurno ne radi to zbog ljubavi prema bližnjem svom .. korištenje neautoriziranih servera je po meni isto ko da pozivaš nekog da ti uvalja virus ... nikad ne možeš znati jesi definicije točne, jel update čist ... ma postoje razlozi zakaj se PLAĆA program .. i zakaj se koristi originalan izvor ... tipu je dovoljno da izmjeni definicije samo toliko da pusti par crva i može dignut hrpu para ... | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Problem sa update-om nod32 Da bi ti update NOD32 radio moraš u njega pravilno upisati postavke tvoga servera odnosno numerički njegov broj valjda ga znaš ili proxy servera preko kojeg se spaja s netom.
__________________ ZAUSTAVITE ZEMLJU-SILAZIM |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-08-08
Poruka: 2
![]() | Dan, Ljudi molim, ako netko ima rješenje za moj problem. Nakon 2 tjedna izbivanja iz kuće ( komp je bio bez struje ) , Security centar mi javlja da nod nije "up to date". Na pokušaj ručnog pokretanja update-a - odgovara mi da update nije potreban. Već 3 dana stoji na istom datumu update-a ( 11.07 ). Probao sam prebaciti adrese za skidanje update-ova, i ništa ne pomaže. Imam ( pravilno ) instaliran i NOD fix 2,51. Na kraju sam nakon par sati isprobavanja svih kombinacija : deinstalirao sam i NOD i fix2.51, počistio sam skroz komp, očistio sam i defragmatirao registry ( da uklonim sve tragove ), naravno uz redovito restartanje. TRENUTNO STANJE - nepromjenjeno, ustvari..... još gore..... i dalje mi update ne radi, ali sada je datum iz 2006-te godine. kaže...... ZADNJI UPDATE NEPOZNAT, SA DATUMOM VERZIJE NOD-a ( 24.03.2006. ), a na pokušaj pokretanja update-a odgovara : Your version of NOD is up to date. No update necessary. ![]() UPOMOĆ !!! P.S. Znali su mi reći da trebam tražiti posao u mikrosoftu i raditi na otkrivanju novih bugova, he he |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Problem sa update-om nod32 Nod fix 2,51 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Još jedna crack verzija. Pa normalno da ti ne radi. Kupi licencu pa će raditi, uopće nije skupo a isplati se. Ja ga imam već 3 godine i sa njim nikakvih problema, uredno dokupim licencu za tričavih 170kn. http://www.nod32.com.hr/Narud%C5%BEb...S/Default.aspx
__________________ "Each of us, at some time in our lives, turns to someone - a father, a brother, a God - and asks 'Why am I here? Was this all I was meant to be?'" |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-08-08
Poruka: 2
![]() | Re: Problem sa update-om nod32 A gle, samo sam tražio pomoć, ne i kritike. Imam upravo ovu verziju već 3 do 4 godine i do dan danas mi je uvijek sve radilo. Instalirao sam ju na oko 10 kompova i sve radi. Nikome se nije prestalo update-ati osim meni. Istovremeno, na drugom kompu mi radi ( sa istim postavkama ). |
| | |
![]() |
| Tagovi: nod32, nod32 update |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:57.