| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Problem sa update-om nod32 u Tehnologija i Tehnika forumu; Ha cuj, sve je to relativno, znade srat i licencirana verzija, samo sto onda mozes kontaktirati sluzbeno eset, a ovako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Problem sa update-om nod32 Ha cuj, sve je to relativno, znade srat i licencirana verzija, samo sto onda mozes kontaktirati sluzbeno eset, a ovako skini novu verziju sa neta... @slican problem sam imao kad sam prvi put stavljao NOD, kad je jos bila fora sa datumom, a testna je istekla...tako da bi rekao da je mozda problem u fixu...
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Problem sa update-om nod32 Pa naravno da je problem u fixu, skontali su da ti je nod crakiran i onemogučili ti update. To je svugdje tako sa crakiranim programima. A što se tiće licencirane tu nisi u pravu, ja imam licencu 3 godine i nikad nisam imao problema s bilo čime, lega mi isto ima godinu i pol na moju preporuku i nije mi se žalio da ima problema (bdw. ima vistu) ili da sam ga zajebao. Ako baš želiš Nod32 kupiš licencu za 250kn i nema više problema. I naravno nemoj dijeliti svoj pass jel ti ukinu sve privilegije licence.
__________________ Forza Ferrari!! |
| | |
| | #33 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Problem sa update-om nod32 Ha kod antivirusa, kao i kod svakog softa ti je user feedback bitan, dakle nekome radi, a nekmoe ne radi, ja npr znam da se desavalo da legitiman NOD probleme stvara... Stojim iza svoje preporuke, ja imam krekan i radi bez problema, sta sad?
| | |
| | #35 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Problem sa update-om nod32 Hah fala bogu nije mi problem upalit torr ili pogledat neki board... @evo ima godina i pol bez problema ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: nod32, nod32 update |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:24.

, blago tebi.