| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Probljem u Tehnologija i Tehnika forumu; Do prije jucer ujutro sve normalno radilo, i upalim komp, dođem do logon screena, napisem pass, i nikak da se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-10-07 Godina: 19
Poruka: 37
![]() | Probljem Do prije jucer ujutro sve normalno radilo, i upalim komp, dođem do logon screena, napisem pass, i nikak da se izloada, NODU 32 treba pun k*** vremena da se izloda nekak jedva prvo, a dolje desno one male ikonice, samo par njih se pojavi, a čini se da su aktivne iako ih nema, cijeli komp je užasno usporen postao, do prije sve radilo kak treba, wm player se ponasa koda dekodiram neki video, koda je zauzetotst proca konstantno 100%, gmail uopće ne želi otvorit npr, i kad kad se otvori neka stranica winanonymus i kao veli da imam virusa (d'oh) i da ce mi skenirat komp. E sad posto NOD 32, ni ad aware 2k7 koje koristim nista pronasli, sad jedino kao soluciju vidim reinstalaciju windowsa...I da, koristim i noscript addon sa firefoxom. I dogodilo se da se automatic updates i windows firewall sami od sebe iskljuce, ja ih ukljucim nekak jedva a oni opet. Sad ako imate kakav savjet da bolje stegnem taj sigurnosni remen nekako, mozda zone alarm il tome slično? A strah me da opet me ne zadesi ista sudba sa drugim windowsima da ne radim sve bzvz. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Probljem Nod 32 koja verzija...? ESS ili Antivirus? Svakako kao što si i predvidio preporučam ti ZoneAlarm Personal Firewall (free verziju) i Aviru Antivir (free verziju)... Bilo bi svakako poželjno reistalirati OS (backup, formatiranje, c: i d: particije) ako to nisi veoma dugo napravio. Evo ja na primjer reinstaliram OS svakih 3 mjeseca. Windows firewall ti možda iskuljučuje sam Nod ak imaš ESS. No prvo si instaliraj Aviru. Napravi updaite i scan. Nakon toga instaliraj ZA. Napomena ZA ti zna dosta usporiti OS kod podizanja...
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-10-07 Godina: 19
Poruka: 37
![]() | Re: Probljem Evo, friske windowse sam del gore, ostavil sam NOD 32 (verzija 2.70.32) jer mi je nekak privržen srcu, i stavil sam najnoviji zone alarm pro, i zasad se sve čini u redu, nije cak puno ni bootanje sistema usporil. Vidjet ćemo kak bo dalje. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:42.

, Ispravak, najnoviji NOD je gore