| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi sigurnost u Tehnologija i Tehnika forumu; Takoder koristim NOD32 podesen prema ovim uputama Extra settings for Nod32 v2.7 - revised 22-12-2006 - Wilders Security Forums ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 102
![]() | Re: sigurnost Takoder koristim NOD32 podesen prema ovim uputama Extra settings for Nod32 v2.7 - revised 22-12-2006 - Wilders Security Forums Sygate personal firewall,AD-aware i Spyboot.search & Destroy, i nikad problema ... |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-11-07 Lokacija: Karlovac Godina: 27
Poruka: 7
![]() | Re: sigurnost Moguci razlozi: 1. NOD nije svemocan i u zadnje vrijeme ima problema sa trojancima 2. NOD ti nije up-to-date 3. Neki drugi AV koji pokreces mozda pronalazi false-positive (Pod ovim kad pokrenes si mislio na shedule ili nemas aktivan on-access scanner NOD-a?) |
| | |
| | #95 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,713
![]() | Re: sigurnost nema tebi antivirusnog programa koji ce ti pomoci ak surfash nezashtichenim stranicama i otvarash sve sto ti stigne na mail...il preko msna.. moja preporuka je avast i CCcleaner + posebno obratit paznju na sumnjiv sadrzaj ![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-11-07 Lokacija: Karlovac Godina: 27
Poruka: 7
![]() | Re: sigurnost ma savrseno - preporuka za agnitum je ok ako mislis na firewall, ali paket? Osim toga, za 50 baksa mozes dobit i bolji paket od toga (pod pretpostavkom da placas SW, a ne placati za programe za zastitu je po meni greska jer nikad nisi siguran da li ce ti sve raditi, a koji je onda uopce smisao security softwarea). |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Purger | Re: sigurnost Jel ima tko kakvih iskustava sa Comodo firewall-om ? Kakav je ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #99 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: sigurnost Citat:
Imam ja. Ok je firewall. Po sigurnosti može stati uz bok ZA. Ima lijepo sučelje. Čak su ga neki proglasili firewallom godine (no to nemora ništa značiti). Jedino mu zamjeram što je kompliciran do bola (ali to ne znači da imaš potpunu kontrolu) i treba se priviknuti na njega. Sve u svemu jedan od najboljih izbora u ponudi besplatnih firewalla.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sigurnost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:07.